Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Polat: "Galatasaray, Türkiye'dir"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkanı Adnan Polat, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Dergisi'nin Ekim ayı sayısını, 104. yıl kutlamalarına ayırdı.

[Resim: adnanPolat9.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Dergisi'nin Ekim ayı sayısına açıklamalarda bulunan Adnan Polat, Ali Sami Yen'in 'Bir Ekim günü Galatasaray'ı kurduk' sözlerinden hareketle, her yıl Ekim ayının ikinci haftası kutlama yaptıklarını belirtirken, Galatasaray'ın geçen yıllar içinde insanların içine işleyen bir sevda haline geldiğini "Bir düşünce ekersin, bir eylem biçersin. Bir eylem ekersin, alışkanlık biçersin. Bir alışkanlık ekersin, karakter biçersin. Bir karakter ekersin, kaderini biçersin.' Ali Sami Bey'in 104 yıl önce ektiği bir düşünce; bugün eyleme dönüşmüş, alışkanlık oluşturmuş, bir karakter kazanmış ve sarı-kırmızı renklerle ömrümüzün sonuna dek sürecek bir sevda, bir kültür olmuştur" sözleriye ifade etti.

Kulübün 104 yıllık tarihinde büyüykerek, birçok dev şirketten daha büyük bir holding haline geldiğinin altını çizen Polat, "100 milyon dolarlık bütçesi, 300'ü aşkın profesyonel çalışanı ve 1500'ü aşkın sporcusuyla adeta devasa bir holdingiz" diye konuştu.

Polat açıklamalarına, "Ne yapıyorsan, onu yap (Age quod agis)'' dediğini hatırlatan Adnan Polat, ''Biz, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulübü olarak, 104 yıldır tüm yaptıklarımızla müthiş bir tarih oluşturduk. Bu öyle bir tarih oldu ki, bugün Türk sporunun tarihi onsuz asla yazılamaz. Bu nedenle de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Türkiye'dir. Aldığımız miras, yaşattığımız gelenek, bize bir Galatasaraylı gibi bugüne dek yaptığımızı yapmamızı söylüyor" ifadeleriyle son verdi.
Adnan Polat'ın bu Fenerbahçe'yi hiçe sayan konuşmalarından nefret etmişimdir . Son zamanlarda sık sık bu sözleri tekrarlıyor . Fenerbahçe'yi görmezden gelmekten daha büyük bir saygısızlık olamaz .
Referans URL