Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sturm Graz'da Baros ilk 11'de
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray, Sturm Graz maçı öncesi günü izinli olarak geçirirken teknik direktör Rijkaard'ın Eskişehirspor karşısında dinlendirdiği Baros'u Sturm Graz maçında ilk 11'de sahaya süreceği belirtildi.

[Resim: news_manset_resim_zl_Baros_gs02.jpg]

Hollandalı teknik adamın Nonda'yla birlikte Kewell'ı da yedek kulübesinde oturtmayı planladığı tek forvet oynayacak olan Baros'un arkasındaysa Elano'ya şans vererek Arda'yı sola çekeceği öğrenildi.

Ön liberoda da rotasyona gidecek olan teknik direktör Rijkaard'ın sakatlığı sonrasında 2 haftadır dinlendirilen Ayhan'ı Mustafa Sarp'la birlikte sahaya süreceği , Mehmet Topal'ınsa yedek soyunacağı belirtildi. Eskişehirspor maçında dinlendirilen Emre Aşık'ın ise Sturm Graz maçında oynayacağı açıklandı.

Hakan Balta'nın sol bekteki görevine döneceği ifade edilirken teknik direktör Rijkaard'ın oyuncularıyla yaptığı toplantıda ''Oynadığınız oyundan zevk almanız, sistemin hoşuna gitmesi benim için çok önemli. Oynadığınız futbol size ne kadar zevk verirse izleyenlere de o kadar keyif verecektir. Uzun maratonda puan kayıpları olması çok doğal. Eskişehir maçının moralinizi bozmasına izin vermeyin. Rekor kırma düşüncesinin üzerinizde stres yarattığını tahmin edebiliyorum. Artık bu stres de ortadan kalktığına göre oynadığınız oyundan daha çok keyif alacaksınız'' dediği belirtildi.
ye sevk edileceği bildirildi.
Referans URL