Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu gol tarihe geçti: 4'e 0 kontratak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 5nrj0k.jpg]

Antalyaspor-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşılaşmasında konuk takım galibiyet golünü 90. dakikada attı ve 3 puanı aldı. Ancak ilginç olan 3 puanın son dakikada gelmesi değil, Fenerbahçe'nin golü attığı pozisyondu.

[Resim: gp_550609.jpg]

Zira bu gol ne Avrupa liglerinde ne de Turkcell Süper Lig'de görülen bir gol değildi. Amatör kümelerde bile... Mahalle aralarında oynanan maçlarda buna çok rastlarız da böylesini hiç görmedik. Zaten maç sonrası da Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek bunu itiraf eden bir açıklama yaptı.

Dakika 90. Üst üste 2 pozisyonu Volkan’a nişanlayan Antalya, gol için saldırıyor.. Hem de 10 kişiyle birden! Kornerden dönen topu Alex yakalayıp nefis bir uzun pas atıyor.. Ofsayta düşmemek için orta çizgide bekleyen Güiza, Semih, Kazım ve Uğur, önlerine tek bir defans oyuncusu çıkmadan ikinci golü böyle atıyorlar. İşte Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka'nın LİG TV'de pozisyon hakkındaki konuşmaları

BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR POZİSYON GÖRMEDİM

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 83 hocam. Antalya ceza sahasından çıkamıyor hocam.

ERMAN TOROĞLU: Bu Antalya’ya her maçta 7 gol de atarsın hocam.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 88. Antalya nihayet nefes aldı ve ikinci devre ilk defa hücuma çıkıyor.

ERMAN TOROĞLU: Veysel çizgiye kadar indi ceza sahası içine baktı ama arkadaşlarını bulamadı Balili’nin de önünü kapadılar adam haklı hocam en iyisini yaptı kaleye vurdu.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 90 hocam. Hocam ben hayatımın hiçbir döneminde böyle bir pozisyon görmedim hocam. Koca yarı alanında tek bir oyuncusu bile yok Antalyaspor’un.

ERMAN TOROĞLU: Biz Fenerbahçe’yi bir kere aynı bu pozisyonla mağlup ettik hocam. KALECİNİN BAĞIRMASI LAZIM

ŞANSAL BÜYÜKA: Devam edelim hocam ne diyorsun pozisyonla ilgili.

ERMAN TOROĞLU: Şimdi ben sana bir şey söyleyeceğim hocam. Dakika 90 ve ben kaleciyim benim takımı dağılmış. Böyle bir pozisyonda kalecinin bağırması lazım geri gelin diye. Kaleciysen ve takımın yarı alanını bile terk etmişse çıkacaksın ileri hocam. Geleni indir gör kırmızı kartı atıl bu kadar basit. Kaleci kurbanlık koyun gibi olacakları bekliyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Kaleci hatalar zincirinin son halkası hocam.

ERMAN TOROĞLU: Hocam Balili forvet oyuncusu. Nerelerden geliyor. Fenerbahçe’li oyunculara baksana hocam Antalya defansı olmuşlar orada.

[Resim: gp_550610.jpg]
Referans URL