Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yengeç dansı darda
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 5nrj0k.jpg]

[Resim: goal.gif] Attığı muhteşem gollerle taraftarın sevgilisi olan Fenerbahçeli Deivid de Souza, kötü günler geçiriyor. Kulübeye mahkum olan Brezilyalı futbolcu, Sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak istiyor...

[Resim: gp_549420.jpg]

İlk sezonunda ağır eleştiriler almasına karşın, ikinci sezonunda patlama yapan ve özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında ortaya koyduğu futbol, attığı muhteşem gollerle taraftarın sevgilisi olan Deivid de Souza, kötü günler geçiriyor.

Zico ve Aragones dönemlerinde ilk 11'in değişmez isimlerinden biriyken, Daum’la birlikte, yabancı kontenjanının bir numaralı kurbanı olup, kulübeye demir atan Brezilyalı yıldızın, sık sık bundan dert yandığı ve ayrılmayı düşündüğü belirlendi.
2007-2008 sezonunda gerçekten muhteşemdi.O sezon Şampiyonlar Ligin'de atılan en güzel 10 gol listesinde 3 golü rahatça girebilirdi bile.İşte malesef istikrarı yakalayamadı.Belki aynı istikrarla devam etse o da Anelka gibi büyük kluplerden birinde oynayabilirdi şu an.Gitmesi Fenerbahçeyi etkilemez şu anda ondan daha iyi durumda olan Semih var yabancı kontenjanına takılma gibi bir olsalığı olmayan.Zaten ayrılması kendi işinede yarar.Gitsin kendi ülkesi Brezilya'ya orada ilk 11'de oynaycağı bir klup bulsun ve yoluna devam etsin,bu saaten sonra artık Avrupa'da olmaz zaten,belki bir Guiza gibi olsa olabilirdi,çünkü Guiza gibi bir oyuncu kötü bir sezon yaşasa da Avrupa'da her zaman piyasası olan bir oyuncudur.Deivid için aynı şeyleri söylemek doğru olmaz.Yolu açık olsun umarım kendisi için en doğru kararı verir.
Deivid son maçlarında saç baş yolduruyor . Mücadele de etmiyor .. Bence Daum onu daha fazla takımda tutmaz .
Deivid'in göbek almış gidiyor zaten .. Big Grin Gerçekten baya bir kilo almış .. Yaşlandıda diyebiliriz .. Yedek kalmayı sorun etmese aslında çok güzel olur . Böyle yedek bulunmaz . Deivid gibi bir adam bile yedeğimiz .. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için yaptıklarını unutamayız . Özellikle Avrupada çok başarılar yaşattı .. Ayrılmayı düşünüyorsa kendi bilir . Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. gibi kulüp bulamaz . O bizi unutsa da biz onu unutmayız .
Referans URL