Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yıldırım: "Roberto Carlos gidemez"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım günlerdir kamuoyunu meşgul eden Roberto Carlos konusunda Milliyet’e çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Roberto Carlos şampiyonluğu görsün öyle gitsin" dedi.

[Resim: aziz_yildirim.jpg]

Yönetimin, Brezilyalı oyuncuya gitmesi yolunda izin verdiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Yıldırım, Milliyet Gazetesine şunları söyledi: “Fenerbahçe’den gidemez, çünkü mukavelesi var. O sözleşmeye göre burada olması lazım. Onun dışında bir şey yaşanırsa kendi sorunu olur. Şimdi ben gitmeyecek derim, adam kafası bozulur çeker gider. Başkan niye böyle söyledin derler. Ben normalini söylüyorum. Gidemez ve gitmemesi lazım. Ben kalmasını isterim. Şampiyonluğu görsün öyle gitsin” ifadelerini kullandı.

Carlos ile geçtiğimiz günlerde İstinye Park’ta karşılaştığını belirten Başkan Aziz Yıldırım, “Sarıldık, öpüştük. Ailesiyle beraber gayet iyi ve mutlu olduklarını belirtti. Herhangi bir şikayette bulunmadı. Menajerinin İstanbul’a gelip bizimle konuştuğu da doğru değil. Roberto Carlos’un bazı idari problemleri olabilir. Bunu da Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman ile oturup çözerler. Ben karışmam” diye konuştu.
Aziz başkan nasıl bu kadar emin anlamıyorum ,Galatsarayın oyunu ortada.
Emin değil .. Çok iddaalı Gülümseme
Referans URL