Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Turkcell Süper Lig 7.Hafta : | Antalyaspor - Fenerbahçe
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 24gu0w7.png]

Süper Lig'de oynadığı 6 maçın 6'sını kazanan Fenerbahçe, zorlu Antalyaspor deplasmanına konuk oluyor..

Her iki ekibede sporliga.com olarak başarılar dileriz..
Çok kolay bir maç oalduğunu düşünüyorum , bu sene Antalyanın performasını hiç beğenmedim.Hemen pes eden bir yapıları var , bu bizim işimize yarayacaktır ve kazanacağız.

Tahmin : 1-3
1- Turkcell Süper Lig 6.Hafta değil ; Turkcell Süper Lig 7.Hafta

2- 7 maçın 7'sini kazanan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. değil ; 6 maçın 6'sını kazanan Fenerbahçe

3- İki takıma da başarılar...
Düzeltildi Paw9...Uyarın için teşekkür ederim..Big Grin
Fenerbahçenin rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum . Antalyaspor kesinlikle Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile mücadele edebilecek takım değil ..

Tahminim : 2-0
Antalyaspor her sene olduğu gibi bu senede düşme potasında oynayacak gibi görünüyor.Hele hele bu sene mücadeleci yönleri çok zayıflamış.Fenerbahçe'nin geçen sene olduğu gibi bu senede Antalya deplasmanında kaza yaşayacağını sanmıyorum.Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. eğer golü erken bulur ve oyunun kontrolünü kaptırmazsa rahat bir galibiyet alır.Eğer Antalyasor ilk golü atarsa yine bir şey fark etmez tabi oyun kontrolü Fenerbahçedeyse.İki takımada başarılar dilerim.
Bence bu maçın ne olacağı belli olmaz . Antalya deplasmanı 3 puan cepte olacak bir deplasman değil . Antalyaspor da kek değil Gülümseme Mesela geçen Sivas şampiyonluğa oynuyordu .. Antalya deplasmanına geldi . Ben tribündeydim .. Antalyaspor 30. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen maçı 2-1 kazanmıştı . İçimde o maçın etkisiyle bir korku var . Fakat Fenerbahçeli futbolcuların ne olursa olsun kazanması gerektiğini bildiğini ve kazanacağını düşünüyorum . Üstelik son haftalardaki en sağlam defans olarak gözüken Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. defansının da Antalyaspor'dan gol yeme ihtimalini çok düşük görüyorum . 2-0 gibi sonuç bu maç için ideal skor tahmini olsa gerek .
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL