Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adnan Polat'tan şaşırtan açıklama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Adnan Polat'tan beklenmedik açıklama... Polat, takımına yağdırılan övgülerin aksine "Kadromuz Türkiye’nin üzerinde fakat henüz istediğim seviyeye gelmedik" dedi.

[Resim: news_manset_resim_43_AdnanPolat01.jpg]

Bugün Gazetesi'nin spor eki Telegol'e konuşan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Adnan Polat, takımına yağdırılan övgülerin aksine "Kadromuz Türkiye’nin üzerinde fakat henüz istediğim seviyeye gelmedik" diye konuştu. Polat, Rijkaard için de “Müthiş adaletli!” dedi.

İşte Polat'ın sözlerinden satırbaşları:

"Bu sezon en büyük transferimiz Rijkaard ve ekibidir. Hocamızın istekleri doğrultusunda Türkiye’nin üzerinde, Avrupa standartlarında bir kadro kurduk. Çünkü Avrupa’da da beklentimiz büyük... Fakat Galatasaray’ı şu an beğenmiyorum! Bu kadronun, statta ve televizyonda kendisini izleyenleri daha da fazla mest etmesi lazım. Oyun için de zaman zaman keyif alsak da bu 90 dakikaya yayılmalı. Futbolcular Rijkaard’tan çekiniyor ama saygı duyuyor. Çünkü çok adaletli..."

"Rijkaard'ın adaletli forma dağıtımı sayesinde tam bir takım olduk. Teknik direktörümüzün en çok hoşuma giden tarafı da bu... Camiadan büyük destek alıyorum. Barışçıl bir ortam oluşturduk. Uzlaşıcıyız... Kulübümüzü istenilen başarılara ulaştırmak için birlik ve beraberlikten yanayım... Camia da bu desteği bana veriyor. Şunu tekrarlamak istiyorum ki, Galatasaray’ın hedefi asla sadece Türkiye değildir. Her zaman Avrupa’da ses getirme hedefi vardır... Şimdi de öyleyiz..."
Biraz fazla havalanmış sanırım Gülümseme
Referans URL