Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rijkaard: "Milan'a gitmiyorum"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 54288.jpg]

Transfer dedikoduları ile Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. gönetimini endişelendiren Frank Rijkaard, hiçbir yere gitmeyeceğini söyleyeren Sarı Kırmızıları rahatlattı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yöneticileri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Adnan Sezgin, Milan'ın Hollandalı teknik direktör ile ilgilendiği haberleri üzerine, Rijkaard ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

Florya'da gerçekleşen toplantıda Milano ekibinden bir teklif almadığını söylerken, "Hiçbir takımdan teklif almadım. Alsam bile bu durumda Galatasaray'ı bırakıp gitmem söz konusu değil. Ben başladığım işi yarım bırakmam" diye konuştu.

Frank Rijkaard, Galatasaray'da büyük hedeflerinin olduğunu söylerken "Şu ana kadar iyi sonuçlar aldık ama hiçbir şey başarmış değiliz, çünkü daha sezonun başındayız. Önemli olan bu başarı grafiğini sezon sonuna kadar sürdürmek. Dolayısıyla bizim daha yapacak çok işimiz var. Ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşmadan Galatasaray’ı bırakmam" şeklinde konuştu.
Zaten yalan olduğunu anlamak çok basit.Bu söylentiler Galatasaray'ın şu anki başarısına karşı yapılmış söylentilerdir bence.Takım içinde huzursuzluk yaratmak için çıkarılmış olabilir.Ya da bizim Türk medyamızın yaptığı hatalardan biri olabilir.Yine de ilk ihtimal daha yüksek bana göre rakip takımlardan bazı çakallar özellikle bu söylentiyi kullanarak dengeyi bozmak istemişler.Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin bu olaylara çok dikkat etmesi lazım herhangi bir küçük söylenti erken önlem alınamadığı taktirde büyük sorunlara yol açabilir.
Referans URL