Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ortega yeniden milli takımda
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 54842.jpg]
Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Diego Armando Maradona, takımının Gana ile oynayacağı maçın 19 kişilik kadrosunu açıkladı.

Kadrodaki tüm oyuncular Arjantin Ligi'nden çağırılırken, genç teknik adam Ariel Ortega ve Martin Palermo gibi efsane isimleri de kadroya dahil etti.

Bir basın toplantısında konuşan Maradona, "Kimse bana hangi oyuncuları seçeceğimizi söyleyemez. Ben herkesi dinlerim, ama kimse benim yerime karar veremez. Burada kararları veren kişi benim" dedi.

Arjantin'in Gana maçı kadrosu şu şekilde oluştu:

Kaleciler:

Diego Pozo (Colon de Santa Fe) ve Cristian Campestrini (Arsenal)

Defans oyuncuları:

Matias Caruzzo (Argentinos), Ignacio Canuto (Argentinos), Rolando Schiavi (Newell's), Juan Manuel Insaurralde (Newell's), Cristian Villagra (River Plate), Clemente Rodriguez (Estudiantes) and Fabian Monzon (Boca Juniors)

Orta saha oyuncuları:

Rodrigo Brana (Estudiantes), Enzo Perez (Estudiantes), Leonel Vangioni (Newell's), Federico Insua (Boca Juniors), Jesus Mendez (Rosario Central) ve Mario Bolatti (Huracan)

Forvet oyuncuları:

Gabriel Hauche (Argentinos), Martin Palermo (Boca Juniors), Ariel Ortega (River Plate), Esteban Fuertes (Colon de Santa Fe) ve Luis Rodriguez (Atletico Tucuman)
Evet Maradona Arjantin Milli Takım kariyerinin sonunba doğru yaklaşıyor gerçekten de.Önce Arjantin gibi kadro derinliği muhteşem bir takımın Dünya Kupası'na gitme şansını zora soktu.Şimdi de Aguero ve Messi gibi oyuncuları kadroya almayarak birçok Arjantin taraftarına çılgına çevirecek.Her iyi futbolcu malesef iyi direktör olamıyor Maradona'da bunlardan biri.Umarım Arjantin bir mucize olur da Dünya Kupası'na gider çünkü böyle bir takımın gitmemesi üzücü olur.
Referans URL