Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aziz Yıldırım: "Demirören'e haksızlık ediliyor"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Yıldırım Demirören'e taraftarlarının haksızlık ettiğini düşünen Aziz Yıldırım, siyah beyazlıların kısa süre içinde şampiyonluk yarışına tekrar dahil olacağını ifade etti.

[Resim: 50558.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım, İstinye'de spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren futbol sohbetinde, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Telegol'ün haberine göre, sarı lacivertlilerin başkanı, Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören'e haksızlık yapıldığını belirterek, "Geçen sezon iki kupa kazanan Beşiktaş'ta, taraftarlar başkan Demirören'e haksızlık ediyor. Mustafa Denizli inatçı bir hocadır. Kadroları iyi, yakında şampiyonluk yarışına yeniden dahil olurlar" dedi.

"Carlos giderse engel olmam"

Takımdan ayrılması gündemde olan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'a da değinen Aziz Yıldırım, "Gitmek isterse engel olmam. Göreceksiniz, ülkesine değil, Premier Lig'e dönecek. Çünkü hâlâ formunun zirvesinde" şeklinde konuştu.

"Kocaman ilerde teknik direktörümüz olacak"

Sportif Direktör olarak göreve getirilen Aykut Kocaman'ın bu süreçte kendisini geliştirmesi gerektiğine dikkat çeken Yıldırım, "Aykut ilerde teknik direktörümüz olacak" diye ekledi.

Yıldız futbolcu Alex de Souza'yı bırakmayı ise düşünmediklerini belirten Yıldırım, 3 yıllık şampiyonluk sözünün arkasında olduğunu da sözlerine ekledi.
Aziz Başkan'ın yaptığı hareket güzel bir mütevazilik örneği ama gereksiz;çünkü biliyorum ki Aziz Başkan'da Demirören'in yaptığı hataların farkında.Mustafa Denizli'nin inatçı bir hoca olduğu doğru zaten çifte kupada en büyük pay sahiplerinden biriydi Denizli ama Demirören'in çifte kupadaki payına ancak %5 diyebilirim ben,zaten geçen seneki Ernst ve Yusuf ara transferlerini de Denizli söylemişti,ama bu sene isteksizliğinden ve eski açlığının kalmamasından dolayı bu konuda gerçekten çok pasif kaldı ve transfer işini Demirören'e bıraktı ve şu anda takımın durumu gerçekten de çok kötü umarım yeni kongrede düzgün bir başkan gelir de bu toparlanması zor tabloyu en azından 2010-2011 sezonunun başına kadar toparlayabilir.Zaten bu sezon hakkında herhangi bir umudumuz yok en zeki başkan gelse bile bu takımı bu sezonda toparlayamaz.Neyse önceden de söylemiştim bunu bize kalan sabırla Beşiktaş'ta olacak değişikleri beklemek ve takımımızın arkasında durmak.
Geçen sene Beşiktaşın forvetleri çok formdaydı , baya da gol attılar . Onun için bu sezon öncesinde Demirören efsane forvetlere sahibiz dedi . Ancak takımın bile ligde attığı gol sayısı, Egemen Korkmaz'ın bir maçta attığı gol sayısı kadar .. Sezon öncesinde düşlenenle şimdiki arasında dağlar kadar fark var . Bu hale getirenler utansın ..
Referans URL