Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arda sözleşmesini uzattı mı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. kaptanının, kulübüyle olan sözleşmesini 2015'e kadar uzattığı öne sürülüyor...

[Resim: 53882.jpg]

Galatasaray'ın, sözleşmesi 2012 senesinde bitecek olan Arda Turan ile üç yıllığına daha anlaştığı iddia ediliyor.

İddiaya göre, 2015 senesine kadar sarı kırmızılı ekipte kalacak olan Arda, yıllık 1 milyon 600 bin avro maaş alacak ve bu maaş her sene 100 bin avro artacak. Arda'nın maç başı alacağı para olan 12 bin 500 avronun da her sene 2 bin 500 avro artacağı öne sürülüyor.

Vatan gazetesinde çıkan habere göre, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimi, çok sessiz yürüttüğü transferi, 2015 sezonuna kadar uzatmayı başardı. Bu arada, Arda'nın hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettiği alınan haberler arasında.

Adı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile de anılan Arda'nın bu kontratı imzalaması, bütün dedikoduları bitirebilir. Ayrıca 5 senelik daha sözleşmesi olan oyuncunun Avrupa'ya gitmesi durumunda, sarı kırmızılıların yüksek bonservis ücreti istemek için sözleşme uzatmakta aceleci davrandığı belirtildi.

Bu arada, ne oyuncunun kendisinden, ne de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. kulübünden henüz resmi bir açıklama gelmiş değil.
Haberin doğru olduğüunu düşünmüyorum .

Doğruysa Arda'ya yazık olur ..
Bence yazık olmaz . Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. sonsuza dek elinde tutamayacaktır Arda'yı . En sonunda gönderecekler . Galatasaray'ın tek düşündüğü Arda'nın giderken kulübe para kazandırması ..
Avrupa'ya gençken gitmeli . 2015'te gitmesi yanlış olur .. Eğer Türkiye'nin en iyi futbolcusu olarak gösteriliyorsa artık Avrupa'ya açılmalı . Yoksa Hasan Şaş gibi pişman olur . Yazık olur ..Gülümseme
Referans URL