Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Elano'nun keyfi kaçık
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'da Elano, Arda'nın yerine sol kanatta denenecek olmaktan memnun değil.

[Resim: 54291.jpg]

Cimbom'da şimdilik ufak çaplı olduğunu söyleyebileceğimiz bir Elano krizi yaşanıyor. Brezilyalı oyuncunun şu âna kadar oynadığı oyun kurucu pozisyonunda kendisinden bekleneni verememesi, teknik heyeti harekete geçirdi.

Milliyet'te yeralan habere göre Rijkaard, Arda ile Elano'nun mevkilerini değiştirecek. Buna göre Arda oyun kurucu olarak görev yaparken, Elano Blumer sola gelecek. 28 yaşındaki futbolcununsa, hocasının bu kararından memnun olmadığı öne sürülüyor. Elanı'nun sol kanatta oynamaya pek gönlü olmadığı ve kararın alınmasından bu yana huzursuz olduğu kaydediliyor.

Ne dersiniz? Bu iş de, Lincoln boyutlarına kadar varır mı?
Bir futbolcuyu istemediği mevkiide zorla oynatırsanız o futbolcudan hiçbir verim alamazsınız .

Lincoln çok disiplinsiz bir futbolcuydu ya da Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimi disiplini sağlayamadı . Aynı şeyleri Elano'nun yapacağını düşünmüyorum . Olur da yaparsa Lincoln gibi çifte standart uygulanmaz çünkü Rijkaard iş başında ..
Ben Elano'nun işler eğer böyle ise ve de böyle gitmeye devam ederse Lincoln'den çok daha büyük problemler çıkaracağını düşünüyorum . Zaten Manchester City'den de bu gibi problemler yüzünden gönderildi .
Referans URL