Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yıldırım: "Kazım'a ceza yok"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Yıldırım: "Kazım'a ceza yok"

[Resim: file.ashx?FileID=256114&Width=29...hite=False]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarlarla tartışan Colin Kazım'a ceza verilmeyeceğini söyledi.

Fenerbahçe'de geleneksel bayramlaşma töreni Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Futbol takımından sadece sportif direktör Aykut Kocaman ve antrenör İrfan Saraloğlu bayramlaşma törenine katıldı.

Sarı Lacivertli ekibin 1988-1989 sezonunda 103 golle şampiyon olan efsane kadrosunun önemli oyuncuları Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen ve Hakan Tecimer, bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Kocaman ile altyapıda görevli Hakan Tecimer bir süre sohbet ederken, bayramlaşmaya katılan Rıdvan, iki eski futbolcunun yanı sıra başkan Aziz Yıldırım ile bir araya geldi.

Başkan Yıldırım, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, İstanbul Büyükşehir Belediye maçında taraftarla tartışan Kazım'a para cezası verileceği yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda altın madalya kazanan Fenerbahçeli boksör Gülsüm Tatar, salona girişte alkışlarla karşılandı.

Tatar, madalyasını boynuna takıp, başkan Aziz Yıldırım, boks şubesinin yöneticileri ve sporcularıyla medyaya poz verdi.
Kazım'ın da Fenerbahçe'nin de artık bir toparlanması lazım.Oynadığı son üç maçta Fenerbahçe'nin geçen seneki isteksiz kazanma arzusu olmayan ruhunun uyandığı hissettim.Sanki ilk maçlardaki kazanma açlığı yok gibiydi.Kazım'ın da ilk maçlardaki hırsı yok,yerine alaycı,asi Kazım gelmiş.Tabiki durumlar asla geçen seneki gibi olmaz çünkü başta Daum var toparlanacağına inanıyorum Fenerbahçe'nin tabi bu işe bir el atan olursa.
Hayır . Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. geçen seneki gibi isteksiz , arzusuz değil . Takımın başında Daum gibi bir adam var . Daum'un tek derdi kazanmak . Sadece "kazanmak" . İyi futbol oynamak vs. vs. onu ilgilendirmiyor . Toparlanacak bir durum görmüyorum . Daum Fenerbahçe'nin başında olduğu sürece bu durum devam edecektir . Herkes sonuca göre yorum yapıyor tabi son maçlar 1 farkla değilde 3 farkla kazanılsa hiç kimse konuşmayacaktı ..
Öncelikle herkes Fenerbahçe'nin son haftalarda kötü oynadığını söylüyor . Buna katılmıyorum . Bu tür yorumlar sadece skor yorumlarıdır . Oysa sahada 90 dakikalık bir futbol var . Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. İBB'yi 1-0 yendi ama kalesinde Volkan'ın hatası haricinde hiç gol poziyonu vermedi ve bunun üstüne rakip kalede en az 3-4 tane net gol pozisyonu yakaladı .

Futbolda iyi oynamak çok önemlidir . Buna kimse karşı çıkamaz . Fakat takımlar kazanmak için iyi oynarlar . Ve bir takım çok iyi oynamadığı halde kazanıyorsa bu takım eleştirileri değil övgüleri hak eder . Tabiki bu Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için de geçerli .

Bakın mesela kimse Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında ManU'yu eleştirmedi .. Normalde farkla galip gelmeleri gerekiyordu . Ama 1-0 kazandılar . Peki sonuç ne ? Gene 3 puan ... Liverpool 8-0 yendi de ne oldu ? Gene 3 puan .. Geçen sene Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Hacettepe'yi 7-0 yendi de ne oldu ? Gene 3 puan ..

Kısaca anlatmak isteğim şey iyi oynamanın kazanmakla eşdeğer olmamasıdır . Çünkü bir takım kazanmak için iyi oynar . Bu takım iyi oynamadığı halde kazanıyorsa neden iyi oynamaya çalışsın ? Ona lazım olan kazanmak zaten ..
Referans URL