Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sidal'dan Galatasaray yönetimine sitem
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İSTANBUL - Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, statlarında yapılan karşılaşmada Galatasaray'ı iyi bir şekilde ağırlamaya çalıştıklarını ifade ederek, ''Adnan Polat, bizi protesto etmiş. İç işlerimize karıştıkları için biz de Adnan Polat'ı, Haldun Üstünel'i ve Adnan Sezgin'i protesto ediyoruz. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarının maça ilgisi büyüktü, ancak maalesef amigoların yaptığı baskı stada girmemelerine neden oldu. Taraftarları kimlerin yönlendirdiği belliydi. Zaten Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarının kendi arasında yaptığı kavgaya polis, biber gazıyla müdahale etmek zorunda kaldı. Ama sonuçta amigoların baskısı kazandı'' diye konuştu.

Galatasaraylı yöneticilerin taraftarlarını kışkırttığını iddia eden Sidal, ''Taraftarlarını kışkırtan ve bu olaylara sebep olan Polat, Üstünel ve Sezgin'i kınıyoruz. Kimse bizim iç işlerimize karışamaz. Yönetimimizin aldığı bilet fiyatlarına müdahale etmek istediler. Biz bu müdahaleyi kabul etmeyince de spor anarşisini teşvik edici bir tavır takındılar. Böyle bir tavır Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yöneticilerine hiç yakışmadı. Sonuçta kışkırtıkları taraftarının arasına girip maçı izlediler. Bu da kendilerini bağlayan bir durumdur. Biz kendilerini stadımızda en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık.'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Süha Sidal, statlarında sarı-kırmızılı taraftarlar için 5 bin kişilik yer ayırdıklarını dile getirerek, ''Buna rağmen bize karşı takındıkları tavrı anlamış değiliz. Önce kendilere stadın yüzde 5'lik kapasitesini kullanma haklarının olduğunu söyledik. Arzu ederlerse bu şekilde de stadımızı kendilerine açacağımızı bildirmiştik. Bu yüzde 5'lik kapasiteyi oluşturan 500 tane bileti kendilerine hediye edeceğimizi de beyan etmiştik. Ama ısrarla seyirci kapasitesinin yükseltilmesini istediler. Biz de bu kapasiteyi aşabileceğimizi, ancak kulübümüzün de gelir elde etmesi gerektiğini bildirdik. Ancak bu sefer de bilet fiyatlarına müdahale ettiler ve bu sorunların yaşanmasına neden oldular.'' dedi.
Referans URL