Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Roberto Carlos ayrılabilir !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Roberto Carlos'un devre arasında ülkesine dönebileceği iddia edildi.

[Resim: 403101665.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. formasıyla üçüncü sezonuna başlayan Roberto Carlos, ilk defa bir resmi karşılaşmada yedek oturdu. İstanbul BB maçında, Daum'un Carlos yerine Vederson'u ilk onbire alması, eski Real Madridli futbolcu açısından bir tepki görmedi. Ancak, Carlos'un yakın çevresine, eğer düzenli oynamayacaksa, devre arasında ülkesine dönebileceğinin sinyallerini verdiği belirtildi.

Öte yandan, tercihleri hakkında açıklama yapan Christoph Daum, "Ben antrenmanlarda gösterilen performanslara göre karar veriyorum. Carlos'u bende yedek bırakmak istemem, ama mantığımla hareket etmeliyim" diye konuştuğu belirtildi.

Ayrıca, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin, Daum'un vereceği karara göre Carlos'un yerine bir oyuncu transfer etmek için girişimlere başlayabileceği de gelen haberler arasında.
Hak eden formayı giyer . Demek ki Vederson iyi bir form yakalamış . Gitmek istiyorsa da gidebilir . İyi de olur .. 40 yaşına kadar Fenerbahçe'de oynayacak hali yok ..
Roberto Carlos ile en kısa sürede yollar ayrılmalı . Fenerbahçe'de ki marka misyonunu yerine getirdi . Takıma tecrübe de kattı . Carlos ile aynı idmana çıkmak pek kolay birşey olmaya gerek .. Gülümseme Ancak artık 37 yaşına geldi . Bundan sonra turşusunu kuracak halimizde yok . Yerine daha genç , dinamik başarıya aç bir genç alınırsa mükemmel olur . Birde bedavaya getirdiğimiz Carlos'u bonservis karşılığı satarsak değmeyin keyfimize Big Grin
Carlos'un yerine daha atletik , daha teknik , daha güçlü ve formayı daha çok terleten bir futbol alınmalı . Gökhan Gönül'ün sol bek versiyonunu bulabilirlerse Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. takımı şaha kalkar Gülümseme
Referans URL