Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahçe'de yabancıların fazlalığı sıkıntı yaratıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Andre Santos ve Cristian Oliveira'nın transfer edilmesiyle, sarı lacivertli ekibin lig maçlarında hangi yabancıları kulübede oturtacağı merakla bekleniyor.

[Resim: 250px-AndreSantos_25120.jpg]

Brezilyalı Andre Santos ve Cristian Oliveira'yı transfer eden Fenerbahçe'de, yabancı oyuncuların sayısı 8'e çıktı. Bu durum, Turkcell Süper Lig maçlarında teknik direktör Christoph Daum'un başını bir hayli ağrıtacak gibi duruyor.

Şu an için, Edu'nun sakat olması sebebiyle, sadece Deivid'in yedek kulübesine çekilmesi bu sorunu çözebilir. Ancak Edu iyileştiğinde, ya da onun yerine Alman teknik adamın istediği yabancı bir stoper alındığında; kulübeye gidecek olan ismi belirlemek hiç kolay olmayacak.

Defansın göbeğinde Bilica-Edu (ya da yeni gelecek bir yabancı futbolcu), solunda Roberto Carlos; orta sahanın ortasında Cristian Oliveira ve solunda Andre Santos; forvette ise Güiza tercih edildiğinde, Alex de Souza'nın yedek kalması gündeme gelecek.

Andre Santos'un savunma hattına çekilmesiyle Alex kadroya girebilir; ancak bu kez de Roberto Carlos'un yedek kalması gerekecek.

Christoph Daum'un, lig başladıktan sonra bu konuya sık sık kafa yorması gerekecek.
Referans URL