Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Santos ve Cristian Fener'de
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Fenerbahçe, Corinthians'tan Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira'yı transfer ettiğini resmi sitesinden açıkladı.

[Resim: 200709-fbtransfer-kapak.grid-6x3.jpg]

Yabancı oyuncu transferinde suskun kalan Fenerbahçe, Corinthians'tan iki futbolcuyu birden kadrosuna kattığını açıklayarak bombayı patlattı.

Üç gündür Brezilya'da bulunan ve transfer görüşmelerinde bulunan Aykut Kocaman, Andre Dos Santos ve Christian Oliveria'yla resmi sözleşme imzlaadı.

Çarşamba İstanbul'da olacaklar

Transferlerle ilgili FB TV'ye açıklama yapan Cihan Kamer, Andre Dos Santos'un zaten kendisini kanıtlamış ve birçok ekibin peşinde koştuğu bir futbolcu olduğunu, Oliveria'nın ise, çok teknik bir futbolcu olduğunu ve 1 ay sonraki Brezilya Milli Takım kampına, ön libero olarak çağırılmaya en büyük aday olduğunu belirtti.

Yeni trasnferlerin çarşamba akşamı İstanbul'da olacakları belirtildi.
Andre Dos Santos Konfederasyon Kupasında Brezilyanın sol bekiydi . Orda gerçekten mükemmel bir performans sergilemişti ve bir ara adı Milan ile anılıyordu . Gerçekten mükemmel transfer olmuş . Cristian'ı hiç izleyemediğim için yorum yapamayacağım inş. yeni Aurelio olur . Transferler gerçekten mükemmel ..
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. güzel transferler yaptı..Umarım yararlı olur..Dos Santos'u daha önce izleme şansım olmuştu...Cristian'ı daha önce izleyemedim..Bakalım bekleyip göreceğiz kimin ne olduğunu..Umarım Güiza gibi çıkmazlar... Gülümseme
Güiza ile neden bu kadar dalga geçiliyor anlamıyorum . Gülümseme Adam sadece ligde 11 gol atmış daha ne olsun üstelik bunlar maçı kazandıran son dakika golleri lig dışında attığı golleri de saymıyorum bakın toplamda 16 golü felan vardır ..
Guiza'ya verilen paranın altında 16 gol atacak çok oyuncu var... Gülümseme
Bunu hiçbir zaman bilemezsin
Arkadaslar hepimiz Devid'in ilk senesini biliyoruz.Ve ikinci senesinide biliyoruz.Bence Guiza'da Devid gibi uyum sorunu yasadi.Dikkat ederseniz ligin son haftalarina dogru acildi.Bence bizim gelecek sezon en buyuk silahimiz Guiza olacak.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL