Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahçe yedek takımıyla kazandı : 2-1
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe, Almanya kampındaki 3. hazırlık maçında, SV Aindling'i, Kazım ve Furkan'ın golleriyle 2-1 yendi.

[Resim: kaz%C4%B1m1.widec.jpg]

Aindling sahasında oynanan maça Fenerbahçe; Fehmi Mert Günok, Sertaç Eren, Önder Turacı, Bekir İrtegün, Gökçek Vederson, Selçuk Şahin, Deniz Barış, Abdülkadir Kayalı, Uğur Boral, Kazım Kazım ve Furkan Aydın on biriyle çıktı.

Maçın ilerleyen dakikalarında takımda sırasıyla Fehmi Mert Günok, Sertaç Eren, Abdülkadir Kayalı, Furkan Aydın, Uğur Boral, Selçuk Şahin ve Bekir İrtegün; yerlerini Ertuğrul Taşkıran, Onur Karakabak, Görkem Kulbay, Yasin Gurbet, İsmail Arslan, Hasan Erbey ve Doğukan Genç'e bıraktı.

39. dakikada Kazım'ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapayan Fenerbahçe, 56. dakikada Furkan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Aindling'in 59. dakikada bulduğu golle durum 2-1 oldu ve maç da bu skorla sona erdi.
Maçın gollerini buradan izleyebilirsiniz: Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.

Birde kısa bir bilgi ekleyeyim:

- Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Christoph Daum, Aidling maçında 1 gol atan genç oyuncu Furkan'a sevinç hareketinden dolayı ateş püskürdü...
Biraz abartilmis ates puskurmedi ama kizmasi yanlis yani o kadar genc bir cocugun ilk golunu atmasi sevinci yasamasi lazim.
Genç de olsa ilk golünü de atsa o bir hazırlık maçı.Daum kızmakta haklı.
Hayir bende orda gol atsam bende o kadar sevinirim.Fenerbahce'de sen oynamisin ve ilk golunu atmisin.Henuz 16 yasinda.
ben kazımı çok beğeniyorum bu hazırlık döneminde gerçekten geliştiriyor kendisine daum onu oynatır kesin bu sene fener güzel şeyler yapacak gibi
(07-20-2009 11:51 AM)Zahit Yazılan: Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Hayir bende orda gol atsam bende o kadar sevinirim.Fenerbahce'de sen oynamisin ve ilk golunu atmisin.Henuz 16 yasinda.

Sende yanlış olanı yaparmışsın demek ki... Gülümseme Neyse uzatmaya gerek yok.
Referans URL