Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Emre Arda'yı Fener'e çağırdı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe, Arda Turan gündemini çaktırmadan sürekli sıcak tutmasını biliyor. Bu sabahki idman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu, "Aziz Yıldırım Arda'yı 15 dakikada Fenerbahçeli yapabileceğini söylüyor. Seni kaç dakikada Fenerli yapmıştı?" şeklindeki bir soruya, "Beni Fenerbahçeli yapmasına gerek kalmadı, çünkü ben zaten yüzde 100 Fenerbahçeliydim. Galatasaray'da da çok güzel günler geçirdim ama Fenerbahçeliydim. Bu bir gerçektir! Arda'ya gelince; onunla aynı takımda oynamak isterim. Bunu herkes ister bence çünkü şu anda ligin en önemli yıldızı. Buraya gelip gelmemek tamamen kendi kararına bağlıdır" cevabını verdi.

Takımın geçtiğimiz sezon üst üste yenilgiler aldıktan sonra özgüvenini yitirdiğini savunan Emre Belözoğlu, "Geçen seneki hocamızı da çok takdir ediyorum, onunla da çok iyi çalışmalarımız oldu ama bazı şeyler istediğimiz gibi gelişmedi. Biz, oyuncuların da hataları oldu. Sonuç olarak da; Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. camiasının hiç istemediği, kabul edemediği kaybeden takım imajı çizdik. Ancak bu sezon hocamız ilk geldiği günden itibaren (Şampiyonluk) diyor. Ben bu sezon şampiyonluğu yakalayacak bir takım yaratıldığını düşünüyorum. İnşallah hem hocamızın hem de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. camiasının istediği takım ortaya çıkar" diye konuştu.

Emre, takımda kaptanlıkla ilgili bir tartışması yaşanıp yaşanmadığıyla ilgili soruyaysa, "Takımımızda kaptanlıkla ilgili bir sorun yaşanmıyor. Önce Alex'in, sonra Semih ve Volkan'ın kaptanlık bandını hak ettiklerini biliyorum. Genç oyuncumuz Abdülkadir takıma kaptanlık için uygun görülse dahi, bütün takım onun arkasında durur. Zaten benim bu yönde bir sıkıntım yok" yanıtını verdi.
Referans URL