Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Keita resmen Galatasaray'da
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'ın Lyon'dan yeni transferi Abdul Kader Keita, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda, basına ve taraftara açık bir imza töreniyle kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imzaladı.

Keita'nın konuşmasından satır başları;

-Bu transferde bu buüyük taraftarın etkisi büyük.

-Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve bu büyük ailenin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım.

-Gerçek oyuncu kalitesini sahada gösterir. Ben kalitemi sahada göstereceğim.

-Galatasaray'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Lyon'dan daha büyük bir kulüp. Burada çok çok çalışacağım ve taraftarlarımızı çok mutlu edeceğim.

-Rijkaard çok büyük bir hoca. Onunla çalışmak gerçekten büyük bir zevk. Bu arada ben ve futbolcular Rijkaard'tan çok şey öğrenecek.

-Kanatta daha iyi oynuyorum ama gerekirse forvet pozisyonunda da oynayabilirim.

-Benim için ödenen 8.5 milyon Euro'nun karşılığını fazlasıyla vereceğim. Bunda kimsenin şüphesi olmasın.

-İmza törenine bu kadar ilgi beklemiyordum. Bu ilgi gerçekten beni çok mutlu etti. Taraftar oyuncuya yaklaşmaz, oyuncu taraftara yaklaşır. Ben de iyi bir performansla size yaklaşacağım.

Ve Keita 11 numaralı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. formasını giydi.

İmzadan sonra konuşan Haldun Üstünel yaptığı açıklamada, '' En az bir yabancı transferi daha yapacağız. Eğer gerekirse bu rakam 2 de olabilir'' dedi.
Alıntı:Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Lyon'dan daha büyük bir kulüp

Evet evet Lyon kimki Galatasarayin yaninda? Big GrinBig GrinBig Grin komik yaa Big Grin
Referans URL