Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lincoln Sezonu Diskoda Açtı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Takım arkadaşlarının Almanya´da çalışmaktan canı çıkarken, gamsız Brezilyalı ise yeni sezona aynı ülkenin gece kulüplerinde sabaha kadar eğlenerek hazırlanıyor.

[Resim: 10818.jpg]

Çalışmalara geç katılmayı adet haline getiren ve umursamaz tavırları nedeniyle Başkan Adnan Polat’ı bile çileden çıkaran Cassio Lincoln, yeni sezona diskoda sabaha kadar eğlenerek hazırlanıyor! Sarı-Kırmızılı ekibin kamp yaptığı Almanya’da olmasına rağmen hâlâ takıma katılmayan Brezilyalı’nın, eski takımı Schalke’den arkadaşları olan Kevin Kuranyi, Vicente Sanchez ve Carlos Grossmüller ile birlikte diskoda sabaha kadar eğlendiği belirtildi. Alman Haber Ajansı’nın (DPA) haberine göre Lincoln, eski takım arkadaşlarıyla Düsseldorf’taki Nachtresidenz adlı diskotekte sabahladı. Brezilya’da sanılırken Almanya’da ortaya çıkan sorunlu futbolcunun, Schalke’nin kamp yaptığı Marienfeld’ten izin alan futbolcu arkadaşlarıyla eğlenmesine rağmen Galatasaray’ın kampına katılmadığı ifade edilen haberde, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın Lincoln hakkında yaptığı ‘Galatasaray’da bir daha forma giyemez’ açıklamasına da yer verildi.

Transfer edildiğinde ‘Hagi’ muamelesi gören Lincoln, iki sezonda taraftarın gözünde kendini sıfırladı. Hem bekleneni veremedi, hem de çalışmalarını aksattı. Sambacı, geçen sezon da ülkesinde böyle eğlenceye dalmış ve geç gelmişti.
Gs nin başına bela bu adam...

1 milyona zor satarlar : )
Referans URL