Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 09/10 EuroLeague Lig Kura Çekimi Yapıldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Avrupa basketbolunun 1 numaralı organizasyonu Euroleague’de yeni sezonun kura çekimi İspanya’da gerçekleştirildi.Ön eleme grubu karşılaşmaları ve normal sezon gruplarının belirlendiği kura çekiminde, Efes Pilsen ile Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Ülker'in rakipleri de belli oldu.

Beko Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz sezonun şampiyonu Efes Pilsen, B Grubu’nda Olympiakos, Partizan, Unicaja, Lietuvos Rytas ve ön elemeden gelecek bir takımla eşleşti.

Diğer temsilcimiz Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Ülker ise Barcelona, Montepaschi Siena, Cibona Zagreb, Zalgiris Kaunas ve Asvel Villeurbanne ile eşleşti.


[Resim: 340x.jpg]

Euroleague normal sezonunda ön elemeden gelen iki takım ile birlikte toplam 24 takım mücadele edecek. Euroleague'de grup maçları 21 Ekim'de başlayacak ve final-four ise 7-9 Mayıs tarihleri arasında oynanacak.

GRUPLAR:

A GRUBU: Barcelona - Siena - Zagreb - Fenerbahçe - Kaunas - Asvel

B GRUBU: Olympiakos - Partizan - Unicaja - Efes Pilsen - Rytas

C GRUBU: CSKA - Ceramica - Maccabi - Virtus Roma - Olimpija -

D GRUBU: Panathinaikos - Real Madrid - Armani Milano - Prokom - Khımkı Moskova - Oldenburg
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. resmen ateşin ortasına düşmüş , rakipler çok zor ..
Referans URL