Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Poulsen de Gelmiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Onyewu'dan sonra bir darbede Poulsen'den geldi.Çok konuşulan Poulsen transferinde son nokta Poulsen'in manageri tarafından koyuldu.Bonnesen "TUTTOSPORT" a yaptığı açıklamada teklifi reddettiklerini ve Poulsen'in çarşamba günü Juventus'la antrenmanlara başlayacağını söyledi.

[Resim: poulsen%20juve.jpg]

Bonnensen Fenerbahçe'nin teklifinin ekonomik anlamda çok iyi olduğunu ancak Poulsen'in eşinin Torino'dan kesinlikle ayrılmak istemediğini ve bu nedenle Danimarkalı Futbolcunun Fenerbahçe'nin yanısıra Schalke'nin teklifini de geri çevirdiğini açıkladı.

İtalya'dan gelen bu haberlerin yanısıra Teknik Direktör Christoph Daum'un "Poulsen'i sadece basın yazıyor" açıklaması da bu transferin aslında kamuoyunu meşgul etmek için gümdemde tutulduğu iddialarını kuvvetlendiriyor.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi'nin dünyaca ünlü bir yıldızın transferi için çaba harcadığı ve bu büyük ismin kamuoyundan saklanması için Poulsen transferinin gündemde tutulduğu ileri sürülüyor.

Sarı Lacivertlilerde dün gece sözleşme yenileyen kaleci Volkan Demirel'in bu sabahki çalışmaya da katılmaması dikkati çekti.

Dün akşam yapılan antrenman sonrası sağ ayak üst adalesinde ağrı hisseden Mehmet Topuz'da bugünkü çalışmaya tedbir amaçlı çıkartılmadı.
Referans URL