Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2009 Wimbledon Şampiyonu: 'Roger FEDERER'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Wimbledon tek erkekler finali nefesleri kesen bir maça sahne oldu. Andy Roddick'i 4.5 saat sonunda 3-2 yenen Roger Federer, tarihin en çok Grand Slam kazanan raketi olma unvanını eline geçirdi.

[Resim: fedrrgalerikutu.300w.jpg]

Teniste sezonun 3. Grand Slam Turnuvası olan Wimbledon Tenis Turnuvası, tek erkekler finaliyle son buldu. Toplam 14.17 milyon Euro ödüllü turnuvanın son maçında dünyanın 2 numarası Roger Federer ile 6 numaralı seri başı Andy Roddick karşı karşıya geldi. Merkez Kort’ta 4 saatten fazla süren maçı kazanan taraf 3-2’lik skorla Roger Federer oldu.
Tenisten hiç anlamam ama yinede tebrikler Gülümseme
Ben tenisi çok severim.Maçı heyecanla izledim.Roddick'i de tebrik etmek lazım.Federer'e kolay teslim olmadı.Sonuç belliydi ama yine de nefes kesen bir maç oldu... Gülümseme Bu arada Federer rekor kırdı.Dünya'nın 1 numaralı tenisçisi.Fakat ben Nadal hayranıyım.Geçen sene Federer'i yenmişti Wimbledon'da.Bu sene sakattı katılamadı.O olsaydı final yine Federer-Nadal olurdu.Keşke de olsaydı.Dünya'nın en büyük derbilerinden biri Federer-Nadal derbisidir... Gülümseme
Dün gece Cnn Türkde özeti vardı bakmadım Gülümseme Vizontele Tuuba Gülümseme izledim
Referans URL