Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Servet Galatasaray'da Kaldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Deschamps açıkladı: Marsilya Servet'ten vazgeçti!
Olimpik Marsilya'ya transferi yılan hikâyesine dönen Servet Çetin, Galatasaray'da kaldı. Marsilya Teknik Direktörü Didier Deschamps, Servet'in önünde dil engeli olduğunu açıkladı.

Servet Çetin, yabancı dil bilmemesi nedeniyle Galatasaray'da kaldı. Galatasaray'ın emektar stoperini transfer etme konusunda her türlü adım attıktan sonra birdenbire kendini geri çeken Marsilya, millî oyuncudan artık tamamen vazgeçmiş görünüyor.

La Provence adlı gazeteye konuşan Fransız kulübünün Teknik Direktörü Didier Deschamps, Servet'in transferinin iptal olduğunu âdetâ resmen açıkladı. Bordeaux'da oynayan stoper Souleymane Diawara'nın ardından bir savunma oyuncusu almayı daha düşündüklerini anlatan Deshamps, Servet'in durumuyla ilgili soruyu, "(Diawara'yla) Hemen hemen aynı nitelikleri haiz yabancı bir futbolcu. Tek farkı, sadece Türkçe konuşuyor olması. Savunmanın ortasında oynadığınız zaman, dil engeli ciddi bir soruna dönüşüyor" şeklinde yanıtladı.

Fransız çalıştırıcı açık açık söylemese de, bu sözleri, Servet Çetin transferinin artık tamamen gündemden kalktığını gösteriyor.

Servet konusunda Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ve Marsilya kulüpleri 8 milyon avroluk bonservis bedelinde anlaşmış; ancak iş imza aşamasına geldiği sırada Fransız kulübünde yönetim krizi çıkınca, transfer ertelenmişti. O günden bu yana olasılığı giderek zayıflayan Servet'in Marsilya'ya transferi, artık tamamen gündemden çıkmış oldu.

Goal.com[/b]
Servet'te ne kadar bahtsız bir adammış önce Marsilya'da onu isteyen teknik direktör değişti . Ardından Marsilya'nın başkanı vefat etti ..
Gülümseme Adamda şans olsa anasının karnından kız doğardı misali Tongue
Referans URL