Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Guiza Gidiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünen golcü, İspanya ya da İngiltere’de şansını denemek istiyor.

[Resim: guiza_shakhtar_ok.jpg]

Daniel Guiza’nın Fenerbahçe’den ayrılmak istediği ve İspanya’ya dönmeyi düşündüğü belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon İspanya gol kralı unvanıyla Türkiye’ye transfer olan Güiza, senelik 3 milyon avro karşılığında dört seneliğine sarı lacivertli ekibe imza atmıştı.

Ancak, kendisinden beklenileni veremeyen İspanyol forvetin takımdan ayrılacağı ve ülkesine döneceği öğrenildi.

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia ve Real Zaragoza kulüpleri Güiza’yı transfer edebilir.

Atletico ve Sevilla zor, Valencia belki

Atletico Madrid ve Sevilla’nın forvet hattına transfer yapması zor gözükürken, David Villa’nın başka bir takıma transfer olması durumunda Valencia’nın bu oyuncuyla ilgilenmesi ihtimal dahilinde olabilir.

Bu arada Güiza’nın Atletico’da forma giymek istediği öğrenildi, ancak Forlan ve Agüero gibi iki yıldızı olan Madrid ekibinin, bu oyuncu için ekstradan 12 milyon avro vermesi pek de mümkün gözükmüyor.

Tek teklif Zenit'ten

Şu ana kadar Güiza için teklif veren tek takım Zenit St Petersburg. Rus ekip bu transfer için 10 milyon avro ve Fatih Tekke'yi teklif etmişti.

İspanya’ya transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise Güiza’nın rotası İngiltere olacak. Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin kendisiyle ilgilendiği belirtiliyor.
Kalmasını isterdim ama gitmek istiyorsa kesinlikle gönderilmeli yoksa takıma faydası olamaz ..
Yar saçların lüle lüle Guiza sana güle güle Tongue Fenerbahçede son haftalarda bize attığı golden sonra tekrar yıldızı parladı..Ama çok geç oldu.İspanya'da attığı 2 golden sonra biraz zor kalır.
Referans URL