Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bilica artık resmen Fenerli
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin Sivasspor'dan transfer ettiği Fabio Bilica, Samandıra Tesisleri'nde resmi imzayı attı. Brezilyalı stoper, törende, "Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. benim için dünyanın en büyük kulübü" dedi.

[Resim: 51338.jpg]

Fenerbahçe, Samandıra Tesisleri'nde Fabio Bilica için basına açık imza töreni düzenledi. Sivasspor'dan transfer edilen oyuncunun üç yıllık anlaşmayı imzaladığı törende, sarı lacivertlilerin sportif direktörü Aykut Kocaman da yer aldı.

Brezilyalı stoperin, Sivasspor'un geçen yıl yakaladığı çıkışta büyük pay sahibi olduğunu hatırlatan Kocaman, "Ancak Fenerbahçe'ye gelen oyuncunun, başarı çıtasını yükseltmesi gerekir. Mücadeleci bir takım yaratmak istiyoruz. Bilica da geçen sezon gösterdiği performansla mücadele gücünü ortaya koydu. Takımımıza çok şey katacaktır. Transferin camiaya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"Fener dünyanın en büyüğü"

Fenerbahçe'ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Bilica ise, "Buraya gelen bir oyuncunun mutsuz olacağını sanmıyorum. Şu ana kadar duyduğum şeyler hep olumluydu. Fenerbahçe, benim için dünyanın en büyük kulübü" şeklinde konuştu.

Lugano'nun yerine alındığıyla ilgili iddialar hakkında da yorum yapan Bilica, "Lugano'ya saygım sonsuz. Çok iyi bir oyuncu. Benden önce veya sonra gelen diye bir ayrıma gitmeden, takıma faydalı olacağımı umut ediyorum" dedi.
Referans URL