Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ve Mevlüt PSG'de!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Mevlüt Erdinç'in transfer hikâyesi sona erdi. Millî futbolcu 8 milyon avro bonservis bedeliyle Paris St-Germain'e transfer oldu. Mevlüt PSG'yle 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

[Resim: 51144.jpg]

Mevlüt Erdinç artık PSG'de forma giyecek. Uzun süredir Sochaux'yla görüşmeler yapan başkent takımı, son teklifini bugün yaptı ve 22 yaşındaki golcüyü kaptı. Konuya ilişkin açıklama, Sochaux Başkanı Alexandre Lacombe'dan geldi.

RMC adlı radyo kanalının sorularını yanıtlayan Lacombe, Mevlüt Erdinç'in transferi konusunda PSG Kulübü'yle sıkıştıklarını söyledi. Edinilen bilgiye göre Mevlüt, yarın Paris'e giderek sağlık kontrollerinden geçtikten sonra akşam saatlerinde kendisini 4 yıllığına PSGli yapacak sözleşmeyi imzalayacak.

Mevlüt Erdinç'in PSG'den yılda ne kadar ücret alacağı şimdilik bilinmezken, 22 yaşındaki millî golcünün bonservis bedelinin 8 milyon avro olduğu belirtildi.

Milli Takımlar Seçicisi Fatih Terim tarafından bir süredir Ay-yıldızlı kadroya da alınan Mevlüt Erdinç, ilk alk kez altyapısından yetiştiği Sochaux dışında bir takımda forma giyecek.
Referans URL