Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Linderoth: "Borcumu ödeme vakti geldi"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'ın İsveçli orta saha oyuncusu Tobias Linderoth, sarı kırmızılı formayı sırtına geçireceği günü iple çekiyor.

[Resim: 29685.jpg]

2 sezon önce Galatasaray'a transfer olan Linderoth, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü takıma beklenen katkıyı yapamadı.

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'ın ön liberosu, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. TV'ye yaptığı açıklamada, "Yeniden takımda yer alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Fiziken yeterli duruma gelmek için sürekli çalışıyorum. Taraftarlara ve kulübe olan borcumu, ödemek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Rijkaard heyecanlandırıyor

Hollandalı teknik adamları Rijkaard'ın çok önemli bir isim olduğunu belirten İsveçli, "Takım olarak çok heyecanlıyız. Yeni sezonda bize çok şey katacağını düşünüyorum" diyerek, yeni hocasına da övgüler yağdırdı.

Son olarak, kendisiyle aynı mevkide görev yapan Mehmet Topal hakkında konuşan Linderoth, "Çok yetenekli bir futbolcu. Eline geçen fırsatı iyi değerlendirdi. Genç yaşına rağmen önemli yol katetti. Daha da iyi olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Referans URL