Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: O bir aslan
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Aziz Yıldırım´ın, “10 dakika görüşsem, Fenerbahçeli yaparım” dediği, Adnan Polat´ın ise “O bizim ruhumuz” diyerek koruduğu genç yıldız, Galatasaray´a üye olmak için kolları sıvadı.


[Resim: 18_260005_arda.jpg]

Futbol kamuoyu geçtiğimiz bir hafta boyunca Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım’ın Arda Turan için Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Adnan Polat’a yaptığı teklifi konuştu. Yıldırım 15 milyon Euro önermiş, parayı hemen ödeyeceğini sözlerine eklemişti. Polat olumsuz yanıt verince de, “10 dakika görüşmemize izin verin, onu Fenerbahçeli yaparım” diyen Yıldırım’a, yine cevap Polat’tan gelmişti: “Arda, Galatasaray’ın ruhudur. Ruhumuzu satmayız.” Bu sözlerin ardından ortalık yatışırken genç yıldızın Fenerbahçeli bir taraftara, “Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. formasıyla 1 kere Ali Sami Yen’e çıksaydınız beni anlardınız” demesi, tavrını net şekilde ortaya koydu.

Bırakmayı bekleyebilirdi
Arda şimdi de Galatasaraylılığını farklı bir boyuta taşımak için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı futbolcu, kulübe üye olmaya hazırlanıyor. Normalde futbolu Galatasaray’da bırakanların doğal üyelik hakkı bulunuyor. Ancak o, bu kadar beklemek istemediği için 10 bin Lira ödeyip dışarıdan biri gibi üye olmaya karar verdi. Arda, kardeşi Okan’ı da üye yapmak istiyordu, ancak onun yaşı henüz 18 olmadığı için bu düşüncesini ertelemek zorunda kaldı.


Referans URL