Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Bedava giden bedava gelir'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: mehmet_aurelio.jpg]

Küme düşen Real Betis'ten ayrılmak isteyen milli futbolcu, sakatlığı nedeniyle kulüp bulamıyor. İkinci kez İstanbul'a gelen menajerinin Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile görüşeceği öğrenildi

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile Mehmet Aurelio arasındaki flörtün devam ettiği, ancak sarı-lacivertlilerin, “Bedava giden futbolcu, bedava gelmelidir” görüşünü savunması nedeniyle somut bir adım atılamadığı vurgulandı.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir futbol oynayamayan Aurelio'nun sözleşmesinde yer alan 10 milyon euroluk bonservis bedeline rağmen, hiçbir kulübün talip olmadığı, bundan dolayı Real Betis'in bu rakamı 1.5 milyon euroya kadar indirdiği ifade edildi.

Başka kulüplerden teklif almaması nedeniyle Brezilya asıllı milli oyuncunun menajerinin bir ay içinde ikinci kez Türkiye'ye geldiği ve salı gününe kadar İstanbul'da kalacağı öğrenildi. Menajerin, bu sırada Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile bir kez daha görüşebileceği vurgulandı.



Betis'in ikinci lige düşmesinden dolayı takımından ayrılmak isteyen, yüksek bedeli nedeniyle İspanyol kulübünün de göndermek istediği Aurelio'ya Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. dışında teklif bulunmaması milli futbolcu sıkıntıya sokarken, bazı aracıların da Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için devrede olduğu belirtildi.
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Aurelio'yu unutmalı bence dünyada başka ön libero kalmadı koskoca Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. takımı Aurelio'ya bel bağladı . Üstelik Fenerbahçe'yi satmasına rağmen + Aurelio yaşlandı , en iyi performansını ancak 1 sezon gösterebilir ..
bencede.aurelio artik eskisi kadar iyi oynayamaz.fenerbahce daha iyilerine layik.
Referans URL