Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rijkaard kanatlandırır!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Hollandalı hocanın yardımcılarıyla birlikte hazırladığı çalışma programını inceleyen yöneticiler, “Rijkaard takımı uçuracak galiba” diye espri yapmaktan kendilerini alamadılar.

[Resim: 18_259790_26FAN12COKBUYUK1-C-B.jpg]

Florya’daki Frank Rijkaard fırtınası dinmek bilmiyor! Hollandalı çalıştırıcının, yardımcıları Johan Neeskens, Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat’la birlikte hazırladığı çalışma programını inceleyen yöneticilerin, “Rijkaard takımı uçuracak galiba” diye espri yaptığı öğrenildi. Metin Oktay Tesisleri’nde dün yapılan idmanı sık sık bölen 47 yaşındaki hoca, istediği hareketleri yerine getiremeyen oyuncuları fırçaladı, otoriter bir tutum sergileyeceğinin sinyallerini verdi. Antrenör kadrosunun, tıpkı Barcelona gibi 90 dakika tempo yapabilen bir takım yaratmaya çalıştığı belirtilirken, Rijkaard’ın ilk izlenimlerinden gayet memnun olduğu da gelen haberler arasında.

Tezahüratlar güldürdü
Antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar da hem Rijkaard’a hem de Neeskens’e tezahürat yaparak hocaların yüzünü güldürmeyi başardı!

[Resim: 9_259791_26FAN12SOL.jpg]

Carlos çok hızlı başladı
Galatasaray’ın yeni kondisyoneri Carlos Cuadrat, dün Sarı-Kırmızılı kulüpteki görevine hızlı başladı. 41 yaşındaki çalıştırıcının ilk kurbanı Mustafa Sarp oldu! Tecrübeli futbolcunun sırtına binip Florya’yı turlayan İspanyol antrenör, futbolculuk kariyerine Barcelona’da başlamıştı.

[Resim: 12_259792_26FAN12SOL1.jpg]

Kıran kırana çalıştılar!
Florya’daki yeni sezon hazırlıklarının dördüncü gününde futbolcuların adeta pestili çıktı! İlk üç gün boyunca kondisyon çalışmalarına tabi tutulan Sarı-Kırmızılı oyuncular, bu kez fiziksel güce dayalı bir programla çalıştılar. Antrenman sırasında futbolcuların hayli zorlandıkları görüldü.

[Resim: 13_259793_26FAN12SOL2.jpg]

Çift idman işi bitirdi!
Sabah idmanında pestili çıkan futbolcular, akşam çalışmasında tam anlamıyla tükendi. Günün ikinci idmanı basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleşirken, fiziksel ve teknik ağırlıklı bir program üzerinde durulduğu öğrenildi. Cim Bom’da hazırlıklar bugün de Florya’da devam edecek.

Kamp yeri Hollanda
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da, yurt dışı kamp çalışmaları için teknik direktör Frank Rijkaard’ın ülkesi Hollanda seçildi. Takımın yarın sabah İstanbul’dan Düsseldorf’a geçerek, Hollanda’nın Almanya sınırındaki Tegelen şehrinde kampa gireceği belirtildi.

Sakatlar için özel program
Sarı-Kırmızılı ekipte sakatlıkları süren Shabani Nonda, Tobias Linderoth ve Serkan Çalık takımdan ayrı olarak çalıştı. Kondisyoner Albert Roca’nın bu oyuncular için özel program hazırladığı öğrenildi. Üç futbolcu da kampa kadar hazır hale gelecek

KAYNAK:Fanatik
Referans URL