Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yıldırım'a 2. Ret !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. başkanı Aziz Yıldırım dün gece Adnan Polat'a 'Arda'yı bize ver' teklifini yaptı ve Adnan Polat düşünmeden reddetti.Bugün Arda'dan da bir cevap geldi.Arda'da Yıldırım'ın teklifine karşı 'Fenerbahçe'de oynamam' cevabını verdi...

[Resim: arda_milli_takim_sevin_isaret.jpg]

Arda Turan, Polat ve Yıldırım arasında geçen diyalogdan haberi olduğunu belirtirken "Konuşulan rakamlar çok yüksek... Ancak benim parayla pulla işim olmaz... Benim yolum belli ve bu yolun sonu da Avrupa'ya gitmek... Benim buradan gideceğim yer yurtdışında bir takım olacak... Çünkü hedeflerim var... Yani Fenerbahçe'ye gitmem..." diye görüş belirtti.

Bu arada Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Adnan Polat, başkan Yıldırım ile aralarında geçen diyaloğun ardından aynı davette Hasan Şaş konusunda önemli mesajlar verdi...

Başkan Polat "Hasan Şaş ile vedalaşma şeklini ben de içime sindiremedim... Bir de 'Kulübü FIFA'ya şikayet etti' diye dedikodu çıkardılar... Ben Hasan'a her konuda kefilim... Öyle ki beni zaman zaman arayıp 'Başkanım hesabımda şu kadar para var, lazım olursa alabilirsiniz' diyecek kadar da delikanlı biri... Kaptanlığımızı yapmış Hasan Şaş'ın gönlünü alıp onu onore edeceğim.. Çünkü o bunu en iyi şekilde hak etti" diye konuştu.

Sezon açılışına katılmayan Lincoln'e menajeri aracılığıyla "resmi ihtar" çeken Galatasaray'da Brezilyalı yıldızın hangi tarihde döneceği bilinmezliğini korururken, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin "Lincoln dönecek" şeklinde konuştu.

Bu arada Teknik Direktör Rijkard, Florya'ya disiplin konusunda yeni uygulamalar getirdi:

Buna göre;

1- Sabah antrenmanları saat 10.00'da ve tüm oyuncular antrenman saatinden 1 saat önce 9.00'da tesislerde olacak.

2- Tesislerde kalan oyuncuların kahvaltı saati 8.00 ile 9.00 arası... 9.00'dan sonra kahvaltı edilmesi kesinlikle yasak.

3- Çift antrenman olduğu günlerde tesislerden çıkmak yasak. Öğleden sonra 2 saat uyku zorunluluğu var.

4- Oyuncuların kamp yaptığı binaya kesinlikle misafir alınmayacak. Futbolcuların dinlenme saatlerinde tesis çalışanları bile bu binaya giremeyecek.

5- Tesislerde kalan futbolcuların dönüş saati en geç 24.00... Bu saatten sonra gelenler tesislere alınmayacak.

6- Futbolcular gece 24.00'den sonra birbirlerine oda ziyareti yapamayacak.
Rijkard okuldaki hocalardan beter Gülümseme
Referans URL