Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Gökhan Zan Galatasaray'da !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sarı kırmızılı takım internet sitesinden yaptığı açıklamada Beşiktaş'la henüz sözleşme yenilemeyen milli futbolcuyla iki yıllık anlaşamaya vardığını duyurdu. İmza töreninin bu akşam yapılacağı öğrenildi.

Bu arada Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Yıldırım Demirören, Gökhan Zan'ın Galatasaray'la anlaşmasını, "Hayırlısı neyse o olsun" diyerek yorumladı.

4 MİLYON EURO'LUK UNUTKANLIK
Beşiktaş'ın tecrübeli milli futbolcusu Gökhan Zan, Siyah-Beyazlı yönetimin mukavele opsiyonunu uzatmayı unuttuğu için bedelsiz bir şekilde Galatasaray'a transfer oldu.

Gökhan, geçtiğimiz sezon başı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile uzun bir görüşme sürecinin ardından 1+1 yıllık opsiyonlu bir sözleşme imzalamıştı. Yapılan bu sözleşmeye göre Gökhan Zan'ın 1 Haziran 2009 itibariyle Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile sözleşmesi bitiyordu. Ancak mukavele opsiyonlu olduğu için Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimi, Gökhan'ın imzasını almadan bile bir yıllık opsiyonu kullanabilecek durumdaydı. Ama Siyah-Beyazlı yönetim, 1 Haziran 2009 tarihinden bugüne kadarki süre içerisinde mukavele imzalamadı. Bu 20 günlük süreç içerisinde Gökhan'ı bir kez bile aramayan siyah beyazlı yöneticiler, bugün sabah tecrübeli oyuncu ile konuşarak kendisine Galatasaray'dan teklif alıp almadığını sordular.

Gökhan'ın verdiği "Evet" cevabına rağmen hareket geçmeyen ve Gökhan ile görüşme talebinde bulunmayan Siyah-Beyazlı yöneticilerin bu hareketinin ardından milli oyuncu, sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalamayı kabul etti.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. böylelikle hem Milli Takım forması giyen, hem de bonservisi 3-4 milyon Euro'yu bulabilecek bir futbolcuyu, sözleşmesindeki opsiyonu kullanmadığı için kaybetti. Siyah-beyazlı yönetimin opsiyonu kullanmama nedeninin ise unutkanlık olduğu öğrenildi. Yaklaşık 10 gün önce Gökhan, avukatı aracılığıyla Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Genel Sekreteri Kenan Öner'e de ulaştı ve mukavelesi ile ilgili nasıl bir yol izleyeceklerini sordurttu.

Öner'in, "Biz opsiyonu uzatmayı unuttuk, ama Gökhan bizim futbolcumuz. Önümüzdeki günlerde onunla görüşeceğiz" cevabı üzerine Gökhan beklemeye geçti. Kendisine İngiltere, İspanya ve Türkiye'den gelen cazip teklifleri değerlendirmeyen Gökhan, bugün yapılan görüşmenin ardından Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile yollarını ayırdı. Gökhan Zan düne kadar Beşiktaşlı yöneticilerin kendisini aramamasından üzgün olduğunu, yaşadığı her sakatlıktan sonra taraftarın önüne atılmasının sıkıntısını yaşadığını dile getirirken, Beşiktaş'tan ayılmayı düşünmediğini de ifade etmişti. Ancak bugün yapılan son görüşme sonrası Gökhan bu kararından vazgeçti ve bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a transfer oldu. Yani bedavaya gitti.
Böyle unutkanlık mı olur? KızgınKızgın
Bedava oyuncu süper Big GrinBig Grin
Parasız göndermemiz kötü oldu. Para kazanmamız lazımdı..

Ama Gökhanın bonservisi elinde olmasa kim alırdı ki Big Grin
Zan: "Performansımla yanıt vereceğim"

Gökhan Zan, Beşiktaş’tan Galatasaray’a transfer oldu eleştiri yağmuruna tutuldu. Hürriyet'in haberine göre Milli stoper, “Bu tip şeyler beni daha da çok hırslandırıyor. Ben istatistiklerimle ve sahada göstereceğim futbolla zaten gerekli mesajı vermiş olacağım” diye konuştu.


[Resim: 50841.jpg]

Hürriyet'in haberine göre, Ümraniye’den Florya’ya transfer olan Gökhan Zan’a G.Saray Kulübü Sağlık Kurulu ve yöneticiler sahip çıktı, milli oyuncu eleştiriler için de, “Şimdi değil, istatistiklerim ve performansımla yanıt vereceğim” dedi.

Sarı kırmızılı takımın sağlık heyeti, “Gökhan’a haksızlık yapılmasın. Bazı futbolcular sağlığını ve sakatlığını iyi bilmek ister. Ve kendinden emin sahaya çıkar. Gökhan, kaprisli değil, kendine bakan bir futbolcu” yorumunda bulundular.

Dert etmiyorum

Zan, Beşiktaş’tan ayrılmasından sonra kendisi hakkında yapılan ithamlarla ilgili ise takım otobüsüne gitmeden kısaca şunları söyledi: “Evet, bunları duyuyorum. Ama bu tip şeyler beni daha da çok hırslandırıyor. G.Saray forması giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu iddilara yanıt vereceğim, ama şimdi değil. Çünkü ben istatistiklerimle ve sahada göstereceğim futbolla zaten gerekli mesajı vermiş olacağım. Geçmişi artık bir kenara bıraktım. Artık geleceğe ve G.Saray’a bakıyorum. O yüzden bunları dert etmiyorum” dedi.
Referans URL