Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tuncay'dan Fener'e mesaj
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Fenerbahçe’nin eskimeyen ruhu Tuncay Şanlı, yakın çevresine sarı-lacivertli ekibe geri dönüş sinyali verdi.



Fenerbahçe'nin ’ruhu’ Tuncay Şanlı yuvaya dönüş sinyali verdi. 100. yıl şampiyonluğundan sonra 2007’de Ada’ya giden ve 2 sezondur Middlesbrough forması giyen Tuncay’ın yakın çevresine “F.Bahçe’ye gelirim” dediği ortaya çıktı...

Takımının küme düşmesinden sonra kesinlikle alt ligde oynamak istemeyen Tuncay’ı bu duyguya götüren nedenler ise tamamen duygusal! Çünkü F.Bahçe’yi unutamayan Tuncay Şanlı’nın kulübü M’Boro’nun 8 milyon poundluk astronomik bonservis bedeli belirlemesi yıldız oyuncunun canını sıkıyor.

Takımın Premier Lig’den Championship’e (1. Lig) düşmesinden sonra büyük sorun yaşayan Tuncay’ın bir diğer sorunu ise 3.5 milyon Euro’luk yıllık ücretinin vergilerle birlikte oldukça yüksek olması.. 4.5 milyon Euro’yu bulacak rakamı karşılayacak takım da zaten şu ana dek çıkmadı.. Öncelikle Aston Villa, Tuncay Şanlı için çok bastırdı. Fakat 8 milyon poundluk bonservis, 4.5 milyon Euro’luk Tuncay’ın yıllık parası (vergi dahil) İngiliz ekibine pahalı geldi.

AĞIR MALİYETİ ENGELLİYOR
Geçen sezon parlak bir dönem geçiren Tuncay’a ikinci olarak Almanya’nın Hamburg takımı talip oldu...

Ligde şampiyonluk isteyen ve hedef yükselten Almanlar, ağır maliyet yüzünden geri adım attı. Tuncay da bu gelişmeler üzerine takımı Middlesbrough ile Championship’te oynamak zorunda kalabilir.

Yıldız futbolcu ise bunu hiç düşünmüyor! Tatilde bulunduğu yakın çevresine ise milli yıldız, “Ne yapacağım belli değil. Ama Boro’da kalacak halim de yok... Bu şartlarda başka takım olmazsa Fener’e geri dönerim” ifadesini kullandı..

ROBBEN’İN YERİNE GELECEK
Tuncay, Türkiye’ye dönmesi halinde bonservis sorununu çözeceğini ima etti.. F.Bahçe ise vergi dahil (Türkiye’de yüzde 20) Tuncay’ın ücretini karşılamaya sıcak bakıyor.

Şimdilik F.Bahçe’nin Tuncay cephesindeki gelişmelerden resmi olarak haberi yok. Ancak sola yabancı arayan, hatta Real Madrid’in Hollandalı yıldızı Robben’i bile düşünen F.Bahçe, bu durumda oldukça mutlu olacak. Çünkü hem yerli bir oyuncu transfer edilecek, hem takımı çok iyi bilen ve Kanarya’nın ruhu olmuş bir oyuncu gelecek. Ki Daum da daha önce Tuncay’ın geri dönmesini istemişti..

F.Bahçe, Tuncay’ın gelmesi halinde yabancı kontenjanını forvetten veya Volkan Demirel ile anlaşma sağlanaması halinde kaleciden yana kullanacak.
Tuncayın geri dönceğini sanmıyorum bi 4 sene filan daha avrupada oynar.
bencede artik gelmez.ama insallah gelir fenere.fenerin ona ihtiyaci var.cunku onumuzdeki sezon iyi isler yapacagiz insallah.
Adamı liverpool istiyomuş gelir gelir bekleyin siz..
Referans URL