Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lincoln, Yine Yaptı Yapacağını
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'da Lincoln yine yapacağını yaptı !.. Sarı kırmızılı takımda disiplinsizliğiyle yöneticisinden taraftarına herkesi çileden çıkaran Brezilyalı yıldız, sezonun ilk çalışmasına gelmedi !..


[Resim: lincoln8.jpg]

Her fırsatta Galatasaray'da kalmak istediğini söyleyen, ayrılmayı kabul etmeyen ama her aradan sonra da çalışmalara izinsiz olarak geç katılmayı alışkanlık edinen Lincoln; bir kez daha sezonun ilk çalışmasına katılmadı !..

Yönetimden izin bile almadan Türkiye'ye gelmeyen Brezilyalı yıldız için yönetimin çok sert bir karar alması bekleniyor !..

AÇIKLAMA GELDİ!

Lincoln'un izinsiz olarak Türkiye'ye gelmeyişi ve idmana katılmayışı ile ilgili olarak Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi'nden "Bu sabah yapılan çalışmada hazır bulunmayan Cassio Lincoln için Yönetim Kurulunun alacağı kara doğrultusunda yaptırım uygulanacak" açıklaması yapıldı. Galatasaray'ın resmi sitesinde "Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Sahaya İndi"başlığıyla verilen haberin son paragrafında Brezilyalı yıdızın idmana katılmayışına değinilerek ceza verileceği vurgulandı.
Yüklü bir ceza versinler bir daha yaparsa kadro dışı bıraksınlar.Artık dünyada 10 numaramı kalmış herkez çift ön liberoya dönüyo bizde Lincolnü oynatcaz die forveti eksiltiyoz olmaz böyle bişe ya aklı başına gelsin oynasın yada bir an önce satın.
Frank Rijkart onun hakkından gelecegine hiç şüphem yok arkadaşlar.Rjkart Ronaidinho'yu kadro dışı bırakmış biridir,sebebi ise disiplinsizlik.Lincoln bu davranışlarına devam ederse kadro dışı kalacagına adım gibi eminim.
Big Grin Kadro dışı kalınca ne olacak ? Adam mı olacak ?

5,5 milyon euro gelen adama 1 milyon teklif etmişler Big Grin Big Grin

Bundan cacık olmaz..........
Referans URL