Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Özer Hurmacı resmen Fenerbahçe'de
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin uzun uğraşlar sonunda Ankaraspor'dan transfer ettiği Milli oyuncu Özer Hurmacı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın ve taraftar önünde kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertlilere bağlayan imzayı attı.

ÖZER HURMACI KİMDİR?

20 Kasım 1986'da Almanya'nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında. Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik'in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya'nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal'da forma giydikten sonra 2005 yılında BŞB Ankaraspor'a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı. Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. Lig takımlarından Keçiörengücü'ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor'a gelerek Turkcell Süper Lig'de forma giymeye başladı.

Ankaraspor'da 97 mücadelede formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı. Hurmacı forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç'e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı.

Kaynak: sporliga.com
Mükemmel transfer .. İlerleyen yıllarda Alex'in de yerini doldurabilecek kalitede bir 10 numara ..
Referans URL