Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cim Bom'un yolu açık
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Avrupa Ligi´nde mücadele edecek olan temsilcimizi, ikinci ön eleme turunda Kaunas ve Skonto Riga gibi zayıf rakipler bekliyor.


Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek Galatasaray’ın 2. ön eleme turundaki rakibi pazartesi günü çekilecek kurada belli olacak. Sarı-Kırmızılılar’ın rakibinin belli olacağı kura çekimi, İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak. Galatasaray’ı Müsabaka Ve Dış Ilişkiler Sorumlusu Yeşim Toroslu temsil edecek. Galatasaray’ın seribaşı olarak katılacağı kura çekiminden önce, 1. ön eleme turu eşleşmeleri belli olacak. Litvanya, Letonya, Azerbaycan, Estonya, Arnavutluk, Kazakistan, Lüksemburg, San Marino ve Andorra gibi ülkelerin temsilcilerinden biriyle eşleşme ihtimali bulunan Galatasaray, 1. ön eleme turundan gelecek bir takımla da karşılaşabilir.

İlk maçlar 16 Temmuz’da
Kaunas, Skonto Riga ve Suduva Marijampole gibi Avrupa futbolunda adı pek duyulmayan zayıf takımlarla eşleşmesi beklenen temsilcimiz, ilk karşılaşmasını 16 Temmuz’da, rövanş mücadelesini ise 23 Temmuz’da oynayacak.


Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. zorlanmadan Avrupa Ligine kalcaktır.
Bu sene kadromuz iyi Avrupada iyi şeyler yapacagımıza inanıyorum Göz Kırpma
Forvet defans orta sahaya iyi takviyeler yaparsak iyi yerlere geliriz Avrupada.
Referans URL