Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "Hiçbir yere gitmem"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın istemediği, yönetimin de elden çıkarmaya çalıştığı Lincoln resti çekti. Brezilyalı futbolcunun yönetime "Hiçbir yere gitmem. Sözleşmem devam ediyor" diye mesaj yolladığı belirtildi.


[Resim: lincoln4.jpg]

Schalke'de forma giyen Halil Altıntop'la takası da gündemde olan Halil Altıntop, "Bana güvenmeyenlerle, suçlayanlarla görülecek hesabım var. Bu hesabımı sahada futbolumla vereceğim. Ben kulübümde mutluyum, bir yere gitmem" dediği öğrenildi.

Sarı - Kırmızılıların gündeminde olan Halil Altıntop da ailesinin izin vermediğini gerekçe göstererek İstanbul'a gelmeyeceğini bildirdi. Halil'in, "Ailem İstanbul'a gitmemi istemiyor. Ben de kariyerimi Almanya'da sürdürmek istiyorum" dediği belirtildi.

Galatasaraylı yöneticiler "Marsilya'ya imza atması an meselesi" dedikleri Servet icin de "Hem kendisi hem kulüp bu işten karlı çıktı. Aramızda hiç bir kırgınlık yok. Kendisi de gitmek istiyor. Elimizde tutsaydık bir daha böyle bir fırsatı ne biz, ne de o bulamayabilirdi. Servet kalsaydı bile bir stoper daha alacaktık. Şimdi belki iki stoper alırız. Veya elde edilecek parayla görüşmelerde son aşamaya geldiğimiz forvet oyuncusu için kullanabiliriz" ifadelerini kullandılar.
Duyduma göre Babelle anlaşmış rijkaard ne kadar doğru bilmiyorum ama gelen paranın anlaşmak üzere oldumuz forvette kullanbiliriz demesi beni heycanlandırdı belkide babel haberi doğrudur.
Anlaşma yok diye biliyorum.Sadece Rijkaard'ın Babel'i istediğini duydum...
Zamanla görcez neler olcanı.
Big Grin Big Grin Big Grin

Tabi gitmez bende olsam bende gitmem. Ohh rahat yaşam Big Grin İstediğin zaman git istediğin zaman gel Big Grin
Referans URL