Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Servet 8.6 Milyon Euro'ya Marsilya'da
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Florya´da üç gündür Servet için pazarlık yapan Marsilya 8.6 milyon Euro´yu verdi ve transferi gerçekleştirdi. Milli stoperin boşluğunu ise Zurab ve Caceres dolduracak.

Uzun süredir stoper arayışında olan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi, şimdi de elindeki en iyi savunma oyuncusunu gönderdi. Önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen Marsilya Kulübü’nün avukatı Julien Fournier, tecrübeli futbolcu için önce 7 milyon Euro önerdi, yöneticiler ise “Bu teklif yeterli değil” dedi. Kıran kırana devam eden pazarlıklar sonrası Sarı-Kırmızılılar, Fransızlar’ın verdiği 8.6 milyon Euro’luk teklifi kabul etti. Servet’in de daha önce Marsilya ile her konuda anlaştığı ve topu yönetime atarak, “Kulüpler anlaşırsa benim için sorun yok” dediği biliniyordu.

Güneyde Cim Bom’a ısınıyor!
Bu gelişmelerin ardından Servet’in yerine en kuvvetli iki aday olarak Gürcü Zurab Khizanishvili ve Uruguaylı Martin Caceres öne çıkıyor. Blackburn’de forma giyen Zurab, birkaç gündür Tugay Kerimoğlu ile birlikte Antalya ve Bodrum’da tatil yaparak, Cim Bom’a ısınıyor! Barcelona’nın stoperi Caceres ise Rijkaard’ın gelecek planlarında önemli yer tutuyor.
Referans URL