Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu takım nasıl şampiyon olmaz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Galatasaray´ın maç videolarını izleyen Hollandalı teknik adam, “Elimizde harika bir takım var. 3 nokta transferle, Avrupa´da finale yürürüz” diye konuştu

Aslan’ın yeni hocası Rijkaard, dün Amsterdam’da buluştuğu Haldun Üstünel’e bu soruyu sordu:

Frank Rijkaard, Galatasaray’la resmi sözleşme imzaladıktan sonra Cim Bom’un maç videoları ile oyuncu profillerini yanına alıp Hollanda’ya dönmüştü. Amsterdam’da bir yandan eşyalarını toplarken, diğer taraftan Sarı-Kırmızılı takımın derin bir analizini yapan 47 yaşındaki çalıştırıcı, dün Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’le buluştu. Genç yöneticiye izlenimlerini aktaran Rijkaard, görüşmeye telefonla bağlanan Başkan Adnan Polat’la da görüşlerini paylaştı. Hollandalı teknik adamın bu üçlü zirve sırasında, Galatasaray’ın ligi 5. sırada bitirmesine çok şaşırdığını belirterek, “Elimizde harika bir takım var” dediği öğrenildi.

‘Neeskens bu işi çözer’
Rijkaard, izlediği maçlarda özellikle 3 temel unsurda sıkıntığı gördüğünü ifade etti. Bunların da; bitmek bilmeyen sakatlıklar ve buna bağlı kondisyon eksiği, savunma organizasyonu bozuklukları, ayrıca rakip kale sahasında sonuca gidilmesi gereken pozisyonlarda yaşanan konsantrasyon/güven kaybı. Bu problemlerin aşılamayacak ölçüde büyük olmadığını vurgulayan başarılı hoca, “Özel antrenman programları kondisyon ve sakatlık sıkıntısını çözer. Neeskens bu işle ilgilenecektir. Son vuruşlardaki eksikliği de idmanlarda giderebiliriz. Ama defansa mutlaka takviye yapılmalı” diye görüş bildirdi.

Stoper, orta saha, forvet
Hollandalı teknik adam son olarak, kaliteli birer stoper, orta saha oyuncusu ve santrfor transfer edilmesi halinde sadece Süper Lig’de değil, Avrupa’da da finale yürüyecek kalibrede bir takım haline gelebileceklerini iletti.
gs nin kadro +alt yapı super rijkard bir 5 sene içinde(tabiki zaman tanınırsa) garanti final oynatır uefada
.
.
.
.

Yeni teknik direktörüde görelim bakalım Gülümseme
galatasaraydan korkmaya başlıyorum...
(06-12-2009 06:14 PM)LionelMessi Yazılan: Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.gs nin kadro +alt yapı super rijkard bir 5 sene içinde(tabiki zaman tanınırsa) garanti final oynatır uefada

5 senemi bu sene olnamıyalım uefa avrupa ligi finalini Big Grin
Gs nin çok ciddi revüzyona ihtiyacı var. Bu kadro ile bir cacık olmaz.
Bu kadar umutlanmayın bence.Sonra üzülürsünüz... Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans URL