Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Topuz ve Demirören buluştu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 50026.jpg]

Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz'la, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Yıldırım Demirören Antalya'da bir araya geldi.

İlk olarak Mehmet'le görüşen Demirören'in, milli futbolcuya "Seni kadromuz katabilmek için görüşmelerimiz devam ediyor. Sen de bizden habersiz bir şey yapma. En kısa sürede transferini tamamlayacağız" dediği öğrenildi.

Mehmet'in ise başkana dert yanarak, pskolojisinin bozulduğunu ve en kısa süre içerisinde durumun netleşmesini söylediği dile getirildi.

Bu görüşmenin ardından Mehmet'in menajeriyle bir araya gelen Siyah-beyazlı kulübün başkanına, Metin Korkmaz'ın "Dün Aziz başkanla görüştükten sonra, Mehmet'in tavırlarında değişiklil meydana geldi" dediği ifade edildi.

Demirören'de bu durum üzerinde, yakınındaki isimlere, "Bu saatten sonra her şeye hazırlıklı olmalıyız. Bu transfer yatacak olursa gelecek tepkileri şimdiden düşünün" dediği belirtildi.

Fener'e imza atıp atmadığını "bilemiyor"

Ayrıca, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet, Fenerbahçe'ye kendisinin ya da menajerinin imza attığının sorulması üzerine "Bilemiyorum" yanıtını verdi.

Orta saha oyuncusunun cuma günü Kayseri'ye dönünce bir basın açıklaması yapması bekleniyor.
Referans URL