Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex artık millî forma beklemiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 29444.jpg]
Alex de Souza'nın Brezilya Millî Takımı'ndan umudu kalmadı. Yıllardır millî formayı geri almak için çaba sarfeden ünlü futbolcu, 31 yaşı itibariyle artık çağrılmayacağını biliyor.

Özellikle de 2002 Dünya Kupası'ndaki Brezilya kadrosuna Luis Felipe Scolari tarafından çağrılmayı bekleyen; ancak bu beklentisi gerçekleşmeyen Alex, geçen yıllarda umudunu giderek kaybetmiş. Alex, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, "Brezilya Millî Takımı artık beni çağırmaz" diyor.

Herkesin futbol bakışına saygı duymak gerektiğinin altını çizen Fenerbahçeli oyuncu, "Herkes futbola başka bir açıdan yaklaşır. Buna saygı duymak gerekir. 2002'de Scolari'nin, 2006'da da Parreira'nın tercihlerine saygı duydum. Şu ankine de saygı duyuyorum. Brezilya'da çok sayıda kaliteli futbolcu var; herkes farklı isimlere yönelebiliyor" diye konuştu. Alex, 2010 Dünya Kupası için de Brezilya'yı favori olarak gösterdi.

"33'üme kadar Fener'deyim"

Bu arada Alex dün, eski takımlarından Palmeiras'a da bir ziyarette bulundu. Ziyaretinin nedenini soran meraklı gazetecilere, eski çalışma arkadaşlarıyla buluşmak istediğini belirten tecrübeli oyuncu, "Fenerbahçe'yle olan sözleşmemi yeniledim. 33 yaşına kadar orada olacağım. Ondan sonra ailemle birlikte oturup, hem onlar hem de benim kariyerim için en iyisinin ne olacağını düşüneceğim" dedi.

1997-2001 yılları arasında Palmeiras'ta forma giyen Alex de Souza, artık çağrılmadığı Brezilya Millî Takımı'ylaysa 1998-2005 yılları arasında toplam 68 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 20 kez rakip fileleri havalandırdı.
Bence çok güzel oyuncu niye almıyorlarsa kadroya Sad
Referans URL