Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Bana star değil asker lazım'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
“Barcelona İspanya´da neyse, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. da Türkiye´de odur” diyen Rijkaard, “Bana star oyuncular değil, savaşan isimler lazım. Ben zaten yıldızları altyapıdan çıkarırım” dedi

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Sarı-Kırmızılı takımın başına geçişiyle ilgili olarak Hollanda medyasına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine, “Barcelona İspanya’da neyse, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. da Türkiye’de odur” diyerek başlayan 47 yaşındaki hoca, “Çok büyük hedefleri olan bir kulüpteyim. Türk futbolu müthiş bir sıçrama yaptı son yıllarda. Galatasaray’ın Avrupa’daki başarılarını ve geçmişini hepiniz biliyorsunuz. Kulübün yöneticileri de benimle aynı heyecanı paylaştığı için, Galatasaray’ın teklifini tereddütsüz kabul ettim” diye konuştu. Rijkaard, medya mensuplarının, “Hollanda’dan ya da İspanya’dan yıldız oyuncular alacak mısınız?” sorusunu ise şöyle yanıtladı:

‘En kuvvetli altyapı bizde’
“Benim çok büyük yıldızlarla işim yok. Bana savaşan, takımı için mücadele eden, asker oyuncular lazım. Zaten yıldız gerekirse, ben onları altyapıdan çıkarırım. Galatasaray, Avrupa’da altyapısı en kuvvetli kulüplerden biri. Biz de deneyimlerimizle bu sisteme katkı yapacağız.”
Referans URL