Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Volkan'da kritik gün!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: volkan_derbi_09_sev.jpg]

Şehit ile Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkanı Yıldırım ve yöneticiler arasında dün yapılan toplantının ardından, taraflar yarın yeniden transferi masaya yatırarak, anlaşma zemini arayacak.

Volkan'ın transferde önceliğinin Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. olduğu ifade ediliyor.
Volkan'ın Fenerbahçe'de kalması her açıdan yararlı hem Türk hemde iyi bir kaleci Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için biçilmiş kaftan.
(06-08-2009 05:23 PM)IIFeRNaNDoII Yazılan: Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Volkan'ın Fenerbahçe'de kalması her açıdan yararlı hem Türk hemde iyi bir kaleci Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için biçilmiş kaftan.

A y n e n . . .
Referans URL