Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rijkaard: "Del Bosque ve Aragones'in durumuna düşmem"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
İspanyol medyasına konuşan Frank Rijkaard, isme göre değil, pozisyona göre transfer yapacaklarını belirtti, “Ben meşhur oyuncunun peşinden koşmam. Nerede eksiğimiz varsa ona göre adım atacağız” dedi.

[Resim: 50030.jpg]

Galatasaray’ın çiçeği burnunda Teknik Direktörü Frank Rijkaard, sarı-kırmızılı taraftarları tekrar stada akın ettirecek, iyi ve zevkli bir futbol için Türkiye’ye gittiğini açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Hollandalı hoca, Türkiye’de başarısız olan Del Bosque ile Luis Aragones’in durumuna düşmeyeceğini savunarak “Onlara karşı sonsuz sevgi ve saygım var. İtiraf etmem gerekirse şansımın şu ana kadar iyi gittiğini düşünüyorum. Arzuladığım tüm hedeflere ulaştım. Galatasaray’da da bunun gerçekleşeceğine inanıyorum” dedi.

İspanyol basınına konuşan Rijkaard, isme göre değil, pozisyona göre transfer yapacaklarını belirterek, “Nerede eksiğimiz varsa ona göre adım atacağız. Ben meşhur oyuncunun peşinden koşmam. Alınacak isim ille de futbolda endüstrileşmiş ülkelerden olacak diye de bir şartım yok. Nerede uygun oyuncu varsa, ona gideceğiz” diye konuştu.

Rijkaard, Galatasaray’ın kendisi ile birlikte yeni bir oyun tarzı oluşturması gerektiğinin de altını çizerek, tüm hedeflere adım adım ulaşacaklarını, bu yüzden sabırlı olunması gerektiğini hatırlattı.
Referans URL