Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tüm sistem değişecek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Takımla ilgili raporlarla ülkesine dönen Rijkaard, 90 dakika kontrolü elinde tutan ve seri paslarla rakibi boğarak sonuca giden bir takım için kolları sıvadı.

Aslan’ın yeni hocası Frank Rijkaard, dün sabah saatlerinde İstanbul’dan ayrılarak ülkesine döndü. Hollandalı hoca, gitmeden önce Galatasaray’ın bu sezonki maç videolarını, tüm oyuncu profillerini, sezon içerisinde yaşanan sakatlık raporlarını ve Skibbe ile Bülent Korkmaz’ın genel olarak uygulattığı antrenman programlarının bir dökümünü yanına aldı. 47 yaşındaki çalıştırıcı, ülkesinde bir yandan eşyalarını toplarken, diğer taraftan bu raporları inceleyerek takım hakkında detaylı bilgiye sahip olacak.

Kondisyon sorunu bitecek
Rijkaard bu bilgileri toparladıktan sonra çarşamba günü Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’le buluşacak. İkili İstanbul’a birlikte dönüp, kamp programı için kolları sıvayacak. Hollandalı hocanın ilk işi, antrenman sistemini değiştirmek olacak, ki yardımcısı Johan Neeskens, idman konusunda tam bir uzman. Rijkaard’ın hedefi, ekibiyle birlikte kondisyon sorunu bulunmayan, darbeye bağlı olanlar haricinde sakatlık yaşamayan, karşı yarı alanda seri paslarla rakibi boğan ve 90 dakika hücum yaparak oyunu kontrol altında tutan bir takım yaratmak. Transferler de bu doğrultuda gerçekleşecek.
hadi bakalım
Bu adam Galatasaryı adam etcek...
daha çekişmeli lig olur
Böyle transferleri sizlerdende bekliyoruz anca öyle çekişmeli olur Big Grin
bizde yapıyoruz da bu aralar fener suskun acaba ne iş???
Bir Mehmet Topuz için iki takımda çekişiyo...
Sayfalar: 1 2
Referans URL