Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 3..2..1.. Ve Daum dönemi..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: daum_aziz_imza_eski_ozel.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. camiasında Cristoph Daum'un takımın başına geçeceği bilinen, ancak resmen doğrulanamayan bir haber olarak gündemin zirvesinde yer alıyor..
Alman kulübünden ve basınından gelen haberler de bu yönde..
Başarılı teknik adam ise üstü kapalı da olsa Fenerbahçe'yi belli eden açıklamalarda bulundu..

Bu gelişmelere rağmen Aragones halen görevde olduğu için hem Daum, hem de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. kulübü kesin bir açıklama yapmıyor. Fakat aynı zamanda sarı lacivertli kulübün hiçbir yalanlamada da bulunmaması transferi doğruluyor.

-"İMZA ATMAYA GİDİYORUM"-
Yine de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarı başkandan veya yöneticilerden kesin bir açıklama, en azından bir ima bekliyor. İşte bu noktada Ajansspor.com en yetkili ağızlardan çok önemli bir bilgiye ulaştı.

Ajansspor.com'un edindiği istihbarata göre, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım Almanya'ya gitti. Yıldırım'ın daha önceden anlaşmaya varılan deneyimli teknik adamla son detayları da görüşerek, karşılıklı imzaların atılacağını yakınlarına ifade ettiği öğrenildi.

Aziz Yıldırım'ın "Almanya'da Daum'la imza atmaya gidiyorum" demesi, bu transferin yüzde yüz biteceği sinyalini veriyor. Bu arada Almanya'da transfer çalışmalarının da yapılabileceği de belirtiliyor.
Referans URL