Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Daum'un Yeni İsteği 'Sosa'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'deki görevine resmi olmasa da başladığı bilinen Christoph Daum, yönetime transfer edilmesini istediği oyuncular hakkında bilgi verirken, en çok Bayern Münih'in genç oyuncusu Jose Sosa üzerinde durdu.


[Resim: 43565.jpg]

Teknik direktörlük görevine Daum'un getirilmesiyle transfer hazırlıklarına girişen Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin ilk işi, Bayern Münihli Jose Ernesto Sosa'yı almak olacak. Çünkü Alman teknik adamın Sarı-Lacivertli yöneticilerden ilk isteği Arjantinli orta saha oyuncusunun alınması oldu.

Bu arada Daum'un 'Sosa aşkı' 2007 yılından beri devam ediyordu. Zira Alman teknik adam 2007 yılında Arjantin'e gidip ve bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulundu. Ama Köln o tarihte ikinci ligde olduğu için 24 yaşındaki Jose Ernesto Sosa kendisine yapılan teklifi geri çevirip, Bayern Münih'e gitti.

-Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. DA İSTEMİŞTİ-

Ancak Arjantinli futbolcu, geçtiğimiz sezon Bayern'de umduğunu bulamadı ve 32 maçın sadece 4'ünde ilk 11'de forma giydi. Daum, buna rağmen Sosa'nın alınması için Köln yönetimine rapor vermişti.
Sosa, Pekin Olimpiyatları'nda Arjantin Milli Takımı'nda forma giymiş ve altın madalya kazanmıştı. Bu arada geçtiğimiz sezonun devre arasında Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Genel Saymanı Mahmut Aksu, Sosa'ya teklif götürdüklerini resmen açıklamıştı.

Kaynak: MİLLİYET
Bu adam baba gibi gelirse harika olur ben bunu Bayern Münih'e gelmeden çnce fm den biliyordum .
Referans URL