Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cimbom'un Hedefi 'Golcü'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Cimbom'a Brezilyalı golcü !


İspanyol basını, Galatasaray'ın peşinde olduğu isimlerden birinin, Betis'te forma giyen golcü Ricardo Oliveira olduğunu yazdı. Cimbom'un bu futbolcu için 5 milyon avro bonservis önerdiği iddia ediliyor.


[Resim: ricardo.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Milan Baros'un partnerini İspanya'da arıyor. La Liga'dan düşmesi nedeniyle birçok değerli futbolcusunu satması beklenen Real Betis takımının golcüsü Ricardo Oliveira'yı gündemine alan Cimbom, takımıyla 2013 yılına dek sözleşmesi bulunan bu oyuncu için 5 milyon avro bonservis bedeli önerdi.

Diario de Sevilla adlı gazetede yeralan haberde, İspanya'da bulunan ve teknik direktör Juande Ramos ve kaleci Leo Franco'yla görüşmeler yapan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Adnan Polat'ın, Sevilla'da Betisli yöneticilerle de buluşarak 29 yaşındaki golcünün transferini masaya yatırdığı vurgulanıyor.

Teklif yetersiz

Betis Kulübü'nün, Adnan Polat'tan gelen 5 milyon avroluk teklifi şimdilik yetersiz buldukları; ancak görüşmelerin de devam etmesinin beklendiği ifade ediliyor.

2003 yılında Santos'tan Valencia'ya transfer olarak İspanya'ya ilk geçişini yapan Ricardo Oliveira; Milan, Real Zaragoza gibi takımlarda da forma giymişti. Bu sezon Betis'te kendisinden beklenen performansı sergilemeyen Brezilyalı golcü, forma şansı bulduğu 16 karşılaşmada 6 gole imza attı.
Referans URL